Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Cazul Caracal: Informații de ultimă oră despre Luiza Melencu! Unde se află tânăra, de fapt

Cazul crimelor de la Caracal nu a ajuns la final și lucrurile par să se complice tot mai mult după ce Gheorghe Dincă a anunțat recent faptul că dorește să își schimbe declarațiile cu privire la Luiza Melencu. Acesta a declarat că, de fapt, nu a ucis-o pe tânără. Surse recente au dezvăluit unde s-ar afla tânăra!

Luiza Melencu și mama sa

Gheorghe Dincă a cerut recent să fie audiat din nou de procurori, pentru a îşi schimba declaraţia. Criminalul de la Caracal susține că nu el este vinovatul şi că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe tânără, asta după ce a declarat anchetatorilor faptul că a răpit-o, violat-o și ucis-o pe Luiza Melencu și, după ceva timp, a procedat la fel și cu Alexandra Măceșanu, despre care a spus că a ars-o într-un butoi din curtea casei sale din Caracal.

Acum, Gheorghe Dincă susține că nu el a ucis-o pe Luiza Melencu, ba mai mult decât atât, a declarat că altcineva a răpit-o din casa lui, împotriva voinței sale.

Acesta a fost și momentul în care s-a vehiculat o informație potrivit căreia Luiza Melencu a fost dusă în Italia, pentru a practica prostituția.

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Au fost chiar și români de acolo care au susținut faptul că au văzut o tânără pe străzile din Italia, care semăna izbitor de mult cu Luiza Melencu.

Vă reamintim faptul că Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a spus în nenumărate rânduri că fiica ei nu a fost ucisă de Gheorghe Dincă şi că nu există nicio probă în acest sens, în afară de declaraţia presupusului criminal din Caracal.

Acum, surse spun că Luiza Melencu nu a fost dusă în Italia, ci în Elveția, conform unei informații ce a apărut la România TV.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro