Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Caracal: Mama Alexandrei Măceșanu, surprinsă la casa lui Gheorghe Dincă! Ce a declarat femeia: „Nu mai e ce credeți”

A trecut un an de când tânăra Alexandra Măceșanu a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Mama tinerei a făcut o dezvăluire controversată, la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Alexandra Măceșanu și mama acesteia

Zilele trecute s-a împlinit un an de când Alexandra Măceșanu a devenit victima lui Gheorghe Dincă. A fost momentul în care mama tinerei, Tudorița Măceșanu, a mers în fața casei criminalului de la Caracal și a transmis un mesaj cutremurător. Femeia îndurerată consideră că Alexandra Măceșanu nu a fost omorâtă, ci este încă în viață.

DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ DESPRE ALEXANDRA MĂCEȘANU, UCISĂ DE GHEORGHE DINCĂ

Familia, apropiații, colegii de clasă și locuitori din zonă au ținut momente de reculegere. Mama tinerei a făcut pentru presă o dezvăluire neașteptată.

Cazul crimelor de la Caracal este departe de-a fi finalizat, dar deși ancheta a scos la iveală faptul că Gheorghe Dincă a omorât-o pe adolescentă, familia acesteia are o părere complet diferită.

citește și: Caracal: Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra! Familia a făcut anunțul momentului: „Este în viață”

Părinții fetei care a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă susțin că nu el este cel care ar fi omorât-o pe Alexandra Măceșanu, în ciudat tuturor probelor prezentate de autorități.

Caracal: Mama Alexandrei Măceșanu, surprinsă la casa lui Gheorghe Dincă! Ce a declarat femeia: „Nu mai e ce credeți”

Alexandra Măceșanu a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă

„Daca ajungeam acum un an, o salvam, dar azi nu mai e ce credeti ca s-a intamplat. Dupa ce fata a sunat si a instiintat, oamenii chiar asa sa nu vada sa nu simta nimeni miros, sa arzi un pui, dar sa arzi un om? Este foarte greu sa spun, in cuvinte sa va spun. Alexandra a fost luata, a fost traficata, indiferent cand se chinuie sa ne spuna ca e moarta.

citește și: Caracal: Imagini cutremurătoare! Ce a văzut Alexandra Măceșanu înainte să fie omorâtă de Gheorghe Dincă

Ei au fost mana in mana cu Dinca l-au pazit la poarta sa nu cumva sa vina cineva sa-l deranjeze. Alexandra este in viata, este undeva in lumea asta unde numai Dumnezeu stie.

Cat vom trai vom spera, Dumnezeu este sus si intr-o buna zi inima mea de mama imi spune ca Dumnezeu mi-o va aduce acasa”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu pentru cei de la România TV.

DESPRE CAZUL CRIMELOR DE LA CARACAL, COMISE DE GHEORGHE DINCĂ

Alexandra Măceșanu a dispărut la finalul lunii iulie a anului trecut și ulterior polițiștii au descoperit faptul că aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă, violată și sechestrată.

Caracal: Mama Alexandrei Măceșanu, surprinsă la casa lui Gheorghe Dincă! Ce a declarat femeia: „Nu mai e ce credeți”

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, victimele lui Gheorghe Dincă

Anumite probe din anchetă și dezvăluirile făcute de însuși criminalul de la Caracal au arătat că trupul neînsuflețit al fetei ar fi fost incinerat într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Gheorghe Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova.

Recomandari