Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ultima oră! Cazul fetiței din Dâmbovița, ucisă şi abandonată pe câmp: Suspectul olandez s-a sinucis

UPDATE. Suspectul de origine olandeză, care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din judetul Dâmbovița, s-a sinucis. Bărbatul acuzat de omor s-ar fi arucat în fața unui TIR.

UPDATE. Suspectul de origine olandeză, care ar fi ucis-o pe Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din judetul Dâmbovița, s-a sinucis. Bărbatul acuzat de omor s-ar fi arucat în fața unui TIR.

Suspectul avea cazier în Olanda pentru agresiune sexuală. În țara noastră, fusese pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, procurorul Georgeta Camelia Matei, a declarat pentru News.ro că suspectul a fost pus sub învinuire pentru trei infracţiuni, respectiv omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.

Poliția Română stârnește din nou reacții dure: "Am făcut tot ce am putut”

„Vineri, la 19.33 a fost apel la 112. Fratele victimei reclama dispariția acestei minore. În aproximativ șase minute echipajul a ajuns la fața locului și au început măsurile specifice. Începând cu ora 20.00 au fost dislocate efective de la Găești, iar de la ora 21.00 cazul era sub coordonarea IPJ Dâmbovița. Au fost deplasate forțele necesare pentru căutarea minorei. Pe camere nu se mai vedea la aproximativ 300 de metri de casă. Câinele de urmă ne conducea către locuință și către o zonă accidentată din spatele locuinței de unde s-au început căutările. Zona accidentată dă în râul Dâmbovița. Concomitent, s-au făcut ipoteze și s-a căutat în toate zonele. S-a căutat și în locuințele din zonă”, a spus Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, luni seară, la Antena 3.

Mihaela Adriana Fieraru, fetița de 11 ani din judetul Dâmbovița, a murit strangulată

Primele concluzii ale medicilor legişti în urma necropsiei arată că fetiţa de 11 ani a murit în urma strangulării cu un laţ din material textil. În ceea ce priveşte agresiunea sexuală, se fac în continuare analize, a precizat reprezentantul Parchetului.

Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Anchetatorii au anunţat că fetiţa a fost ucisă în aproximativ 30 de minute din momentul răpirii.

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă, trupul său, cu urme de violenţă, fiind găsit în nişte tufişuri în afara localităţii.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro