Antena Căutare

Cazurile de coronavirus vor exploda în România. Avertismentul unui expert: ”Vom crește cu până la 100 de cazuri noi de la o zi la alta!”

Următoarele săptămâni vor aduce o creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus în România, numărul infectărilor crescând cu 100 de la o zi la alta, potrivit medicului Ioana Stăncel.

Cazurile de coronavirus vor exploda în România. Avertismentul unui expert: ”Vom crește cu până la 100 de cazuri noi de la o zi la alta!”
Cazurile de coronavirus vor exploda în România. Avertismentul unui expert: ”Vom crește cu până la 100 de cazuri noi de la o zi la alta!”

România se află, în prezent, la un nivel înalt de creștere, de platou înalt, motiv pentru care numărul cazurilor de coronavirus vor crește semnificativ.

"Pentru mine era de așteptat odată cu măsurile de relaxare și reducerea măsurilor de coerciție că nu se vor mai respecta normele. Era de așteptat o creștere foarte mare, explozivă, exponențială.

Avertismentele date de la finalul anului trecut privind pandemiile nu sunt înțelese în mod corect.

E mai ușor pentru populație ce e confortabil, nu ceea ce e cu adevărat dovedit științific, iar consecințele sunt de transmitere a bolilor cu impact major.

România a înregistrat un nou record negativ al infecțiilor cu noul coronavirus. Sunt aproape 36.000 de cazuri, iar aproape 300 de pacienți sunt la ATI

Ne așteptăm la creșteri mari odată cu perioada concediilor. Mă aștept la un platou înalt și cu revenirea în activitate la toamnă, cu revenirea în comunitățile școlare la toamnă. Acum sunt săptămâni în care se mai pot face modificări comportamentale pentru a menține sub control creșterea.

Acum suntem în faza de creștere la valori înalte, am avut platou, acum suntem în faza de creștere. Vom crește cu până la 100 de cazuri noi pe zi față de creșterea din ziua anterioară.

ALERTĂ! Raed Arafat anunță un record negru: "România va raporta peste 800 de cazuri, iar în București nu mai sunt locuri la ATI"

Dacă am avut cifre care încep cu 8, în ziua următoare ne așteptăm până la 9 și ceva, iar în 72 de ore să depășim indicatorul cifrei sutelor cu o valoare unitară mai mare", a declarat Ioana Stăncel.

Raed Arafat: ”Astăzi așteptăm aproape 900 de cazuri”

Raed Arafat a declarat, vineri seară, că din datele pe care le are până acum, sâmbătă probabil se va depăși în întreaga țară pragul de 800 de infectări noi în 24 de ore, posibil apropiindu-se chiar de 900.

”La o raportare intermediară de vineri de la ora 18:00, la care are acces șeful DSU, erau deja 866 de cazuri noi de infecții raportate în 24 de ore, iar până sâmbătă, la următoarea raportare oficială, este posibil să mai crească cu câteva zeci de cazuri, dacă nu vor fi alte „ajustări”, a explicat Raed Arafat.

Scandal uriaș după ce s-a spus că nu mai sunt locuri pentru tratarea bolnavilor de COVID-19. Gabriela Firea contrazice G... Ludovic Orban confirmă: alocațiile copiilor vor crește. Anunțul de ultimă oră făcut de premier: ”În două săptămâni vom r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x