Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Detalii cutremurătoare despre Georgiana, eleva premiantă care s-a sinucis la 15 ani. Adolescenta a băut trei beri la petrecerea dată pe izlaz și a făcut striptease 

Georgiana Denisa Unchiașu, adolescenta de 15 ani care s-a sinucis într-o pădure din Vâlcea, a avut o viață tumultuoasă. Dacă la școală avea rezultate bună la învățătură, acasă, ea apucase pe drumuri greșite. 

Detalii cutremurătoare despre Georgiana, eleva premiantă care s-a sinucis la 15 ani. Adolescenta a băut trei beri la petrecerea dată pe izlaz și a făcut striptease

Georgiana Denisa Unchiașu a plecat de acasă pe 9 mai, sub pretextul că merge să-și cumpere o înghețată. În realitate, însă, convinsă de prietena, colega şi vecina ei, Georgiana, a plecat să se distreze cu aceasta şi cu nişte amici, bărbaţi, în islazul de la marginea comunei, la hotarul cu localitatea Tomşani. Ei au fost ultimii oameni care au văzut-o în viaţă.

A fost găsită spânzurată, la 15 ani! Georgiana avea peste 9,60 la școală, dar ascundea un secret tulburător! Ce i-a scris unui prieten, înainte de a muri!

Acum, însă, la câteva zile după ce tânăra a fost descoperită moartă într-o pădure, apar noi detalii despre cazul ei.

Mai exact, tânăra era îndrăgostită de un bărbat poreclit Pelicanu´, unul dintre ultimii oameni care au văzut-o în viaţă. Acesta a fost cel care a adus bere la petrecerea de la izlaz, unde Georgiana ar fi consumat trei. Ba mai mult, la sugestia acestuia, ea s-a apucat să facă striptease în mașina lui Alin, un alt tânăr care s-a aflat la petrecere. S-a dezbrăcat până la jumătate, imaginile fiind filmate chiar de către Pelicanu´- un bărbat cu un trecut destul de controversat, care ar putea fi cercetat în acest caz pentru pornografie infantilă. Despre filmare au menţionat toţi martorii audiaţi în acest caz, potrivit Adevărul.

De asemenea, Alin, un bărbat însurat, a fost cel care a pus capăt spectacolului dat de Suzy, după cum avea să recunoască ulterior Georgiana, prietena fetei. „Ca să nu dăm în altele”, ar fi motivat acesta.

Ultimele ore din viața Georgianei, fata găsită spânzurată în pădure. Cea mai bună prietenă a ei, mărturisiri șocante

Ulterior, adolescenta a plecat la plimbare cu Alin, cu maşina. Acesta a declarat ulterior că atunci când s-au întors, toţi ceilalţi plecaseră deja de pe islazul de la Tomşani. El a mărturisit, potrivit unor surse apropiate anchetei, că a coborât apoi dealul şi ar fi lăsat-o pe Suzy în apropierea gospodăriilor localnicilor din Oteşani. Deşi a încercat să indice în apărarea sa localnici care l-ar fi văzut, aceştia nu i-au confirmat spusele.

Câteva zile mai târziu, la aproximativ 500 de metri de locul în care fata se distrase înainte, ea a fost găsită moartă. Se pare că în loc să meargă acasă, fata a luat-o exact în direcţia opusă, dar nu pe drum, cum ar fi fost firesc, ci prin pădure. Urmându-se traiectoria, pare ca şi cum s-ar fi rătăcit. Locul în care a fost găsită se află la destulă depărtare de drumul care leagă comuna Oteşani de Tomşani. De aceea, poliţiştii nu au reuşit să dea de ea în cele cinci zile de căutări, pentru că toţi cei audiaţi le-au indicat alte piste.

Recomandari