Antena Căutare

A avut șocul vieții! Ce a pățit o tânără din București într-un supermarket: ”Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu cealaltă îmi făcea poze”

Larisa Ursu, o tânără din București a povestit că a fost agresată de un individ, acesta făcându-i fotografii după ce i-a ridicat rochia. A avut parte de o experință șocantă, iar totul s-a întâmplat chiar într-un cunoscut supermarket.

A avut șocul vieții! Ce a pățit o tânără din București într-un supermarket: ”Cu o mână îmi ridica rochia, iar cu cealaltă îmi făcea poze”
Ce a pățit o tânără din București într-un supermarket

Tânăra bucureșteancă a mers în supermarket pentru a face unele cumpărături, numai că nici prin minte nu i-a trecut că avea să rămână cu o amintire extrem de neplăcută.

La un moment dat și-a dat seama că ceva nu este în regulă, iar totul devine, pe măsură ce povestește întâmplarea, halucinant.

Ultimă oră! România poate intra în starea de alertă, de luni! Ordonanţa, declarată constituțională de CCR

”Nu obișnuiesc să postez, în general, nimic. Însă de data asta m-am hotărât să nu rămân în pasivitate și să vă împărtășesc ce am pățit în această după-amiază, solicitându-vă totodata ajutorul. Mă aflam în (…), la raionul de papetarie, pentru a cumpăra materiale pentru proiectul fetiței mele. La un moment dat, am simțit că mi se flutură rochia în partea din spate însă singurul lucru care mi-a venit în minte a fost să verific dacă portofelul se mai află în geantă ușor întredeschisă. Întrucât era la locul lui, am crezut că mi s-a părut. După câteva minute, tipa de langa mine se uita speriată la mine încercând să-mi spună ceva. M-a întrebat dacă domnul de lângă mine este iubitul meu. Nici nu știam despre cine vorbește întrucât nu am dat atenție, fiind lângă mine și prefăcându-se că se uită după ceva, undeva pe cele mai de jos rafturi. I-am raspuns ca nu, moment în care individul s-a ridicat și a început să se prefacă că vorbește la telefon”, povestește tânăra din București.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra din București a mers la poliție: ”Am depus plângere”

Cum o astfel de ”acțiune” șocantă a respetivului individ nu putea fi trecută cu vederea, mai ales că acesta îi fotografie tinerei părțile intime după ce a reușit să îi ridice rochia, aceasta s-a adresat oamenilor legii și a făcut o plângere.

Deocamdată, individul respectiv nu a fost identificat, iar Larisa este de părere că astfel de manifestări vor avea ca rezultat violurile ”de mâine”, precum și apariția unor pedofili.

Klaus Iohannis, despre ce se va schimba, după 15 mai! În ce condiții vom scăpa de declarații! Ce va deveni obligatoriu, cum se va circula în afara localităților și ce se va redeschide!

”După ce s-a îndepărtat, tipa, tremurând, mi-a spus că INDIVIDUL, CU O MANA ÎMI RIDICA ROCHIA CU UN SUL DE HÂRTIE CREPONATĂ (exact cu cea pe care o ține în mana in poză) IAR CU CEALALTĂ ÎMI FĂCEA POZE SUB ROCHIE, LA PĂRÂILE INTIME! L-am urmărit și i-am făcut pozele acestea, cu care am mers la poliție și am depus plângere. ROG DIN SUFLET DOAMNA CARE M-A AVERTIZAT SĂ MĂ CONTACTEZE ÎN PRIVAT, am nevoie de declarația ei în calitate de martor. Am fost atât de speriată și panicată că nu am știut cum să reacționez și nici să iau măsurile cele mai bune. De asemenea, orice informație despre acest bărbat este binevenită. ACEST TIP DE INDIVIZI SUNT VIOLATORII SI PEDOFILII ZILEI DE MAINE. Vă mulțumesc și vă rog să mă ajutați cu orice informație ați putea deține”, a fost mesajul pe care Larisa Ursu l-a postat pe pagina ei de socializare.

BOR nu vrea să folosească lingurițe de unică folosință. Patriarhul Daniel, decizie sfidătoare privind împărtășania credi... Mama unei fetițe de aproape de trei ani, sancționată de polițiști: ”Vecinul e deranjat de zgomotele făcute de fiica mea....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x