Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ce ar pune la cale clanul Duduienilor după ce-l înmormântează pe Emi Pian?! "Răzbunarea pare inevitabilă!"

La 48 de ore de la moartea interlopului Emi Pian, poliţia nu are acuzaţii, iar lumea interlopă este un butoi cu pulbere, gata să explodeze în orice moment. Principalul suspect nu a fost nici măcar audiat pentru că starea lui de sănătate nu le permite poliţiştilor să îl ia la întrebări.

Şi nici martorii n-au văzut, n-au auzit nimic. În acelaşi tablou, forţele de ordine îi păzesc pe interlopi, la casa Duduienilor a fost chiar şeful Poliţiei Capitalei. Manelele de la priveghi s-au auzit până la Palatul Victoria.

Citește și: Fratele lui Emi Pian a răbufnit, după ce sicriul interlopului ucis a fost luat cu asalt de oameni. Mesajul lui Laurenţiu Duduianu

Clanul Duduienilor ar plănui să răzbune moartea lui Emi Pian

Răzbunarea pare inevitabilă. Emi Pian era liderul clanului Duduienilor, considerat de mulţi cel mai puternic din Capitală. În lumea interlopă, toţi ştiu cine este agresorul. Gheorghe Emanuel, zis Richard sau Piticu, face parte dintr-un alt clan care acţionează în Sectorul 2. A fost rănit grav în noaptea crimei şi este internat, sub pază, la Spitalul Elias. Are statut de suspect principal şi, după externare, va fi audiat şi, după toate probabilităţile, reţinut.

Citește și:

Polițiștii au format zid în jurul casei lui Emi Pian. Operațiunea monstru din fața vilei de lux, coordonată de șeful Poliției Capitalei

Poliția Capitalei verifică 24 din 24 locuința interlopului ucis

În jurul vilelor clanului a fost format un perimetru de securitate, cu forţe de ordine, maşini de poliţie şi garduri, ca la proteste sau pelerinaje.

Politistii vegheaza asupra locuintei interlopului si de la distanta. In fata penitenciarului Rahova au aparut doua astfel de camere, una mobila, pusa pe iarba si una fixa, instalata pe gardul penitenciarului. Imaginile sunt transmise in direct in centrul de comanda al politiei capitalei

Însuşi şeful Poliţiei Capitalei a venit la reşedinţa Duduienilor, situată chiar peste drum de penitenciar. Totul după o primă noapte de priveghi, în care sute de persoane au jelit, pe ritmuri de manele, moartea liderului interlop.

Priveghiul lui Emi Pian a strâns sute de persoane

Nimeni nu a purtat mască la priveghi, deşi în centrul lor a fost Florin Salam, al cărui frate este internat cu coronavirus. O ipoteză halucinantă a apărut din rândul anchetatorilor. Medicii ar fi stabilit că moartea lui Emi Pian nu ar fi fost cauzată de plăgile rezultate din înjunghiere, ci de un infarct.

Citește și:

Răsturnare de situație în cazul morții lui Emi Pian. Nu plăgile înjunghiate l-ar fi ucis! Ce au găsit medicii în sângele interlopului

În acest caz, agresorul nu ar mai putea fi acuzat de omor şi ar scăpa cu o pedeapsă mai uşoară. Informaţia nu este confirmată de apropiaţii clanului.

Pe de alta parte, trupul neinsufletit al liderului clanului Duduienii a fost adus acasa, in Rahova, langa Puscarie. Zona a devenit un furnicar si pare ca este cea mai nesigura din Bucuresti. Sute de persoane vin si pleaca. Urmeaza priveghiul, iar Politia si Jandarmeria au mobilizat zeci de agenti acolo. Au fost date si primele amenzi si li s a interzis muzica.

Recomandari