Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Oana Roman, mesaj furibund pentru vlogger-ul care instiga la violarea minorelor: „Sigur dormi bine noaptea!” Reacția incredibilă a lui Alexandru Bălan „Colo”

„Să le dai cu palmele, să le ţii cu capul de pereţi” - sunt doar câteva dintre afirmațiile revoltătoare la adresa minorelor făcute de Alexandru Bălan „Colo”, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. Oana Roman, mamă a unei fetițe, reacție de milioane!

Oana Roman, mesaj furibund pentru vlogger-ul care instiga la violarea minorelor

Oana Roman nu a putut rămâne fără reacție în urma apariției în spațiul public al comentariilor revoltătoare ale unui vlogger din România la adresa minorelor.

Vedeta a dezvăluit, pe pagina sa de Instagram, că i-a scris lui Alexandru Bălan „Colo”, atasând și o captură de ecran cu mesajul pe care i l-a transmis:

„Eu am urmărit răspunsul tău. Din poziția unui om cu masterat la Sorbona, dar și de om care duce o viață publică de 30 de ani, adică probabil dinainte ca tu să te naști, spun așa: vocabularul este redus la nivel de clasa a doua, maxim! Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte, tu nu.

Tonul nu este credibil. Adică, se vede că vorbești doar ca să nu îți facă aștia dosar, dar nu crezi ce spui.

Când s-ar putea deschide mall-urile! Ministrul Economiei a făcut anunțul: „Vrem să aducem viața la normalitate mai repede”

M-am hotărât să închid definitiv accesul copilului meu la YouTube. Pentru că, dacă asta se promovează acum, sunt terifiată. Tu sigur dormi bine noaptea, pentru că nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii, tu și alții ca tine. Eu însă dorm cu grijă, pentru că ce vine după mine, ca generație, este o nenorocire”, i-a scris Oana Roman, după ce a urmărt videoclipul în care Alexandru Bălan „Colo” își cere iertare pentru afirmațiile făcute.

Vlogger român, declarații halucinante despre minorele care se îmbracă provocator: ”Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!” Ce spune Poliția

Reacţia vloggerului Alexandru Bălan „Colo”

Luni seara, Alexandru Bălan „Colo” a postat un nou video pe contul său de YouTube în care își cere iertare pentru situaţia neplăcută creată. Vlogger-ul a încercat să explice contextul în care a făcut afirmaţiile incriminatorii.

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire.

Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume.

Credeţi-mă că sunt cu o fată de șase ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial”, a povestit Alexandru Bălan, „Colo”.

Oficial: Festivalurile Electric Castle, Untold și Neversea nu vor avea loc în acest an! Ce se întâmplă cu biletele deja cumpărate

În final, vlogger-ul a anunţat că are nevoie de o pauză şi că intenţionează să schimbe conţinutul de pe canalul său.

Poliția a deschis o anchetă

De asemenea, în urma reacțiilor negative din mediul virtual, reprezentanții Poliției au anunțat că au deschis o anchetă.

„În urma informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a anunțat, luni seara, DGPMB.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro