Antena Căutare

Ce medicamente să NU iei dacă ai coronavirus! Acestea AGRAVEAZĂ infecția cu Covid-19

Unele medicamente pot agrava infecția cu coronavirus, a avertizat, sâmbătă, ministrul francez al Sănătății, Olivier Véran.

Potrivit ministrului francez, medicamentele antiinflamatoare, ca ibuprofenul ori cortizonul, pot agrava infecția cu coronavirus. El a recomandat paracetamol în caz de febră.

Medicamentele antiinflamatoare (ibuprofen, cortizon) „pot fi un factor de agravare a infecției” la bolnavii cu coronavirus, a scris Olivier Véran pe contul său de Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicul Adrian Streinu-Cercel a confirmat acest lucru.

„Această problemă legată de ibuprofen este deja cunoscută. Ea a fost identificată și la pacienții cu infecție cu HIV și s-au făcut destule studii în acest sens. Nu este verificat pe deplin științific, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să ne ferim întrucâtva de utilizarea acestui medicament”, a spus medicul Adrian Streinu-Cercel.

Încă trei pacienţi infectaţi cu coronavirus – numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 121... Lista medicamentelor cu care sunt tratați românii depistați cu coronavirus, în spitalele din țară. Acestea sunt armele î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x