Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ce mesaje a postat, pe internet, presupusul criminal al interlopului Emi Pian! Ciprian „Napy” a ajuns în stare gravă la spital: „Vă aștept”

Cum sfida autoritățile presupusul criminal al lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu.

Ce mesaje a postat, pe internet, presupusul criminal al interlopului Emi Pian! Ciprian „Napy” a ajuns în stare gravă la spital: „Vă aștept”

Interlopii din toată țara au trăit un șoc atunci când au aflat că liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost ucis.

Cunoscut drept un împătimit al jocurilor de noroc, liderul clanului Duduianu a murit în chinuri groaznice, căsăpit de un alt interlop care organiza partide de poker și barbut sub nasul autorităților.

Ar fi vorba despre Ciprian Gheorghe, alias Napy, care își racola clienții dornici de senzații tari chiar pe un site de socializare și a postat chiar și poze cu localul în care aveau loc ilegalitățile.

„Vă aștept de la 20:30 la turneul de poker cash. Masa 1 (200 RON), masa 2 (500 RON).”

Interlopul Emi Pian, ucis de un rival în timpul unei partide de barbut

Emi Pian a fost înjunghiat mortal de un rival, dupa un joc de barbut. Liderul clanului Duduienilor, grupare care controlează sectorul 5 din Capitală, era nelipsit de de pe internet, unde făcea multe live-uri în care îşi arăta stilul de viaţă luxos.

Interlopul nu rata nici la petrecerile cu manelisti. Anul trecut, imediat după ce a ieşit din penitenciar, a dat o petrecere cu sute de invitaţi. Fusese eliberat condiţionat, după ce a fost condamnat pentru cămătărie. Probleme cu legea a avut şi pentru şantaj, proxentism sau trafic de droguri.

Război între clanurile interlope, pe străzile din București, în urma execuției

După uciderea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, cu două nopţi în urmă, există temerea că ar putea începe un război între interlopii din Capitală.

Bucureştiul s-a umplut de poliţişti, noaptea trecută, după ce, cu 24 de ore înainte, liderul clanului Duduienilor a fost ucis într-un conflict dintre grupările interlope.

Zeci de maşini au fost oprite şi controlate, iar recolta a fost bogată. Au fost găsite arme albe dar şi un pistol cu bile. Cinci persoane au fost reţinute şi duse la audieri. Ce „arsenal” au găsit oamenii legii, puteți citi AICI.

Sursa video: Antena Stars

Recomandari