Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cazul care a revoltat o țară întreagă. O mamă care și-a ucis copilul nou-născut a fost condamantă la șase ani de închisoare 

O tânără în vârstă de 20 de ani, care și-a ucis copilul nou-născut în urmă cu un an de zile, a fost condamnată la șase ani și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. 

Cazul care a revoltat o țară întreagă. O mamă care și-a ucis copilul nou-născut a fost condamant la șase ani de închisoare

Potrivit Agerpres, magistrații Curții de Apel Suceava, femeia a fost condamnată inițial la patru ani de închisoare. Miercuri, însă, magistrații au decis ca tânăra primească șase ani și opt luni de închisoare.

Pe 10 august 2019, tânăra a născut la domiciliul familiei concubinului său din satul Sîrbi, comuna Vlăsineşti, iar ulterior bebeluşul a fost aruncat în latrină.

Un bebeluș s-a născut perfect sănătos, deși avea cordonul ombilical răsucit în jurul gâtului de șase ori: ”E un miracol. N-am văzut așa ceva în 23 de ani de carieră!”

Femeia a pierdut o cantitate mare de sânge, motiv pentru care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati”.

Tânăra nu își dorea să devină mamă

Ulterior, în urma necropsiei efectuate de medicii legişti, s-a stabilit că fetiţa nou-născută ar fi fost născută la termen şi ar fi fost aruncată intenţionat în latrină.

Și-a lăsat bebelușul cu o dădacă, dar când a văzut filmările de pe o cameră de supraveghere, a suferit un șoc! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Anchetatorii au ajuns la concluzia că tânăra a ucis copilul nou-născut, în urma unei sarcini nedorite.

Recomandari