Antena Căutare

Ce poveste are Marius Csampar, ”vânătorul de oameni” ajuns viral pe Tiktok la scurt timp după eliberare. Ce trecut sângeros are

În urmă cu câteva zile, Marius Csampar a ținut paginile ziarelor după ce s-a lăudat că a mers la mare, în Eforie, pe banii primăriei. Bărbatul, eliberat în 2022 după ce a ispășit doar 22 de ani din cei 99 la care a fost condamnat, este unul dintre cei mai temuți infractori din România. Totuși, puțini știu întreaga lui poveste.

colaj de imagini cu marius csampar de pe tiktok Galerie
În urmă cu câteva zile, Marius Csampar a ținut paginile ziarelor după ce s-a lăudat că a mers la mare, în Eforie, pe banii primăriei. Bărbatul, care este unul dintre cei mai temuți infractori din România, este viral pe Tiktok. Totuși, puțini știu întreaga lui poveste. | Captura TikTok

Pe Tiktok, Marius Csampar este urmărit de peste 97.000 de persoane. În secțiunea de comentarii, internauții îi lasă tot felul de ”glume” care fac referire la trecutul lui sângeros.

”Sunteți criminal de simpatic”, ”Vrei să fim prieteni că m-am săturat de viață”, ”Criminală piesă 🥰 Sănătate multă domnule Marius” sunt câteva dintre comentariile pe care bărbatul le primește în social media.

Valul de admirație poate fi observat și în numeroasele postări despre el care circulă pe respectiva platformă.

Reamintim că, în 2020, Marius Csampar a fost eliberat condiționat după ce a ispășit 22 de ani de detenție. În total, primise o condamnare de 99 de ani. Iată pentru ce.

Citește și: Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare, a fost eliberat după 22

Care este povestea lui Marius Csampar

În 1997, Marius Csampar, cunoscut drept "vânătorul de oameni", a fost încarcerat la Turnu Severin, după ce a ucis şase persoane.

Bărbatul este unul dintre cei mai sângeroși criminali în serie ai României și mulți îl numesc ”Râmaru 2”. În decursul a patru ani, între 1993 și 1997, Marius Csampar a ucis șase persoane și instanța a decis să fie condamnat la închisoare pe viață.

Avea doar 16 ani când a făcut prima victimă şi aşa a început lungul şir al crimelor, în decembrie 1993. Prima victimă a fost o femeie.

Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. Următoarea victimă a fost un prieten care intenționa să-l denunțe poliției.

Citește și: O familie din Câmpulung a descoperit o viperă în mijlocul locuinței. Care este procedura în astfel de situații

În 1997, anunţa că a găsit un cadavru în ruinele cinematografului „Feroviar”, iar poliția l-a pus pe lista suspecților deoarece o cunoștea pe victimă și a oferit prea multe detalii despre aceasta.

În anchetă, Csampar a vorbit şi despre alte cadavre, recunoscând, în cele din urmă, șase crime. Însă oamenii legii cred că numărul celor pe care care i-a omorât este mult mai mare, scrie Radio Simplu.

Când a fost condamnat la închisoare pe viață – 99 de ani – Marius Csampar avea 22 de ani.

„Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”, declara Marius Csampar într-un interviu.

Marius Csampar, critici după ce a fost la mare pe banii primăriei

În 2022, la doi ani de la eliberare, Marius Csampar încearcă să își reia viața. După cei 22 de ani petrecuți în închisoare, el este angajat al Administraţiei Publice din Baloteşti.

Recent, el a mărturisit că a fost la mare datorită primăriei, iar asta a creat un val de reacții în social media.

”Dacă îi spuneam, „domnule, tu nu ai voie”, cu toate că nu știam că s-a înscris în lista repectiva pentru a merge la mare, „tu nu ai voie să mergi la mare”, da? Doamnă, care era reacția lui? Nu i se trezea cumva în interior o stare de nervozitate și de răzbunare?”, a spus Cristian Pretorian, primarul comunei Balotești pentru Digi24.

Citește și: Tații, obligați prin lege să stea în concediu parental. Cât timp vor avea liber de la muncă, conform unei noi directive europene

De cealaltă parte, Marius Csampar a susținut că a fost să se relaxeze și că nu vede nicio problemă în asta: ”Am fost să mă relaxez, sau eu nu am voie? Că nu înțeleg. Pentru lumea care nu știe, în afară de faptul că m-am dus la mare să mă relaxez și să socializez, să mă reabilitez, că asta face parte din reabilitarea mea pe care eu mi-o impun ca reabilitare și socializare. Deci viața mea este foarte bine organizată, de mine, de primărie, de poliție.”

Horoscop zilnic 10 august 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s... Notă de plată astronomică pe o plajă din Grecia pentru doar câteva ore de distracție. Doar bacșișul a fost 2500 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x