Antena Căutare

Ce presupune o petrecere de majorat ca la carte?

Trecere de la adolescenta spre maturitate trebuie marcata cu o petrecere de zile mari. Si pentru de la 18 ani incolo incepe sa se comntureze o alta viata, cu responsabilitati mai mari si indatoriri deopotriva, celebrarea acestei varste nu trebuie sa treaca neobservata.

Ce presupune o petrecere de majorat ca la carte?
| Sursa: pixabay.com

Trecere de la adolescenta spre maturitate trebuie marcata cu o petrecere de zile mari. Si pentru de la 18 ani incolo incepe sa se comntureze o alta viata, cu responsabilitati mai mari si indatoriri deopotriva, celebrarea acestei varste nu trebuie sa treaca neobservata.

Cu siguranta si tu ti-ai pregatit din timp cateva idei si un oarecare concept, dar pentru a organiza o petrecere pe cinste, poate cu o tematica, cu siguranta nu ti-ar strica cateva sfaturi folositoare. Ia-ti lista preliminara la indemana, anunta-ti parintii si incepeti sa va apucati de treaba.

Noi iti recomandam cateva solutii practice pentru ca totul sa iasa perfect, asa cum ai visat!

Locatia pentru eveniment

Ca orice aniversare sau eveniment respectabil, alegerea locatiei pentru majorat in Bucuresti trebuie sa fie efectuata din timp util. Acest “mic” detaliu, alaturi de serviciile excelente, atmosfera incendiara si personal calificat doar cateva din ingredientele retetei succesului pentru un majorat pe care oaspetii tai nu il vor uita prea curand! Mancarea si bautura sunt la fel de importante, deci gandeste-te si la acest aspect. Asadar, fa-ti temele din vreme si cauta locul potrivit, spatiul in care toate ideile tale pot prinde viata.

Nelipsita tematica

Pentru un plus de originalitate, lasa-ti imaginatia sa lucreze si sa iti furnizeze cel putin cateva idei creatoare; din care, ulterior, sa o poti alege pe cea fezabila. Astazi ai lo multime de variante din care poti selecta ori te poti inspira, ca atare totul se rezuma la o chestiune de rabdare si de ce nu, chiar timp (sa poti pune in aplicare toate ideile). Tine cont si de bugetul pe care il ai la dispozitie si incearca sa te consulti in permanenta si cu parintii tai.

Personalizarea spatiului

Implicarea si tusa personala trebuie a se regaseasca la fiecare pas. Prin urmare, gandeste-te bine la ce decoratiuni vei avea pentru ca ele trebuie sa se potriveasca foarte bine cu tematica. Asa cum am mai amintit, nute hazarda catre lucruri imposibile sau greu de obtinut pentru ca nu acesta este scopul petrecerii. Decoreaza suprafetele (acolo unde si daca locatia iti permite) si mergi pe variante ca: baloane, confetti, flori sau lumanari parfumate. Gandeste-te si la jocuri tematice, activitati funny, o cabina foto si incearca sa le integrezi pe tot parcursul serii. Muzica este elementul care intretine atmosfera, deci intocmeste un playlist dj-ului si fa-i o scurta descriere asupra ceea ce ti-ai dori si din acest punct de vedere.

Crearea unor invitatii wow

Si pentru ca traim si ne bucuram de era tehnologiei, fa din nou apel la imaginatie si gandeste-te cum ai putea sa iti surprinzi prietenii, rudele si apropiatii. Trimite-le invitatia la petrecere in format electronic, o invitatie in Photoshop, Instagram ori grupeaza-i intr-un event privat pe Facebook. Daca esti in pana de idei, cauta diverse surse inspirationale, de exemplu, Pinterest. Nu uita sa le mentionezi de dress code si alte detalii pe care tu iti doresti sa le respecte! Si mai ales… anunta-i pe toti din timp!

Alegerea tinutei perfecte Si daca pana acum am mentionat doar despre cum ar trebui sa arate spatiul si celelalte elemente implicate, sa nu uitam ca tu esti in centrul atentiei in cadrul acestei petreceri. Ca atare, vestimentatia, accesoriile si in definitiv, intreaga ta aparitie trebuie sa fie ravisanta. Pune-te la punct cu toate, distreaza-te mult si nu uita sa faci cat mai multe poze. O singura data e petrecerea ta de majorat si asta trebuie marcat in stil mare!

Rezultate Evaluarea Națională 2018. Note mai mici ca la Evaluarea Națională 2017?... Prognoza meteo săptămâna viitoare. Vreme caniculară, cu furtuni și vijelii puternice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x