Antena Căutare

Au murit în căutarea unui viitor mai bun. Ce promisiuni s-au făcut familiilor victimelor accidentului din Ialomița: „Toți alergăm după bani. Așa vor domnii...”

A fost ziua în care o localitate întreagă a plâns. Opt oameni au fost conduşi împreună pe ultimul drum, după carnagiul din Ialomiţa. 15 copii de acum orfani şi-au luat rămas-bun de la părinţii lor. Accidentul provocat de un şofer de TIR are şi acum multe necunoscute. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante.

A fost ziua în care o localitate întreagă a plâns. Opt oameni au fost conduşi împreună pe ultimul drum, după carnagiul din Ialomiţa. 15 copii de acum orfani şi-au luat rămas-bun de la părinţii lor. Accidentul provocat de un şofer de TIR are şi acum multe necunoscute. Anchetatorii iau în calcul mai multe variante. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

O întreagă localitate a purtat astăzi doliu. Comuna Munteni şi-a îngropat, dintr-odată, opt oameni. Şoferul microbuzului şi şapte mame. Toţi au murit în căutarea unui viitor mai bun.

Patruzeci de preoţi, veniţi voluntar din localităţile învecinate, au ţinut slujba de înmormântare.

În tot acest timp, şapte supravieţuitori se luptă să trăiască. Cinci dintre victime sunt încă la Terapie Intensivă, dar stabile. Alte două femei au trecut deja de perioada critică şi sunt internate în secţii. Au nevoie de ajutor.

Compania la care era asigurat camionul reface, astăzi, punctul de vedere oferit ieri de patron.

„Nu ştiu nici despre ce accident vorbiţi, nu ştiu nimic. Nu se ştie cine e de vină. Dumneavoastră vreţi să fac pentru dumneavoastră o operaţiune: ţiganca cu ghiocul”, spunea directorul Dan Odobescu.

Cu ghioc sau fără, operaţiunea a făcut-o cineva, astăzi. Iată comunicatul companiei de asigurări:

„În astfel de situații, menirea noastră este de a acorda compensații financiare victimelor accidentelor rutiere, sperând să ușurăm un pic din povara acestor momente grele prin care trec cei implicați.”

Compania promite să-şi asume obligaţiile şi chiar să le ofere consiliere psihologică supravieţuitorilor şi rudelor îndoliate.

Pe lângă ajutor, victimele au nevoie şi de răspunsuri de la anchetatori. Ultimele informaţii arată că principala cauză a accidentului a fost neatenţia şoferului. TIR-ul nu avea viteză mare, tahograful arată că au fost respectaţi timpii de odihnă, iar bărbatul nu folosea telefonul la volan. Mobilul i-a fost găsit în buzunarul de la piept, după impact.

Sunt luate în calcul alte două variante, spun surse din anchetă: fie soferul s-a aplecat după ceva și nu a mai văzut șoseaua, fie pentru că era o oră fără trafic intens, a tăiat curba pe mijlocul drumului.

Zece persoane au murit şi alte şapte au fost rănite grav sâmbătă dimineaţă, după ce un tir a intrat frontal într-un microbuz plin cu oameni. Este cel mai grav accient rutier, în care au fost implicaţi români, din ultimii şase ani.

Se caută femeie de serviciu cu 30 de ani vechime în muncă, pentru un liceu din Alba Iulia! Are de susținut o probă scris... Două treceri de pietoni din Focșani, ținta ironiilor pe Facebook! Niște Dorei au pus în pericol pietonii!  „E zebră cu m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x