Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Descoperire bombă în cazul Caracal! Ce au găsit anchetatorii în laptopul și aparatul de fotografiat din casa lui Gheorghe Dincă

Noi descoperiri au fost făcute în cazul Caracal, după o percheziție informatică ce a durat opt ore. Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a omorât pe adolescentele Mihaela Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost scos, joi seară, din sediul Poliţiei Caracal. 

Noi descoperiri au fost făcute în cazul Caracal, după o percheziție informatică ce a durat opt ore. Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a omorât pe adolescentele Mihaela Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost scos, joi seară, din sediul Poliţiei Caracal.

Avocatul familiei Luizei Melencu a spus că în laptopul lui Gheorghe Dincă și în aparatul de fotografiat al acestuia ar fi fost găsite mii de fotografii și indicii clare ce îl pot incrimina pe bărbat.

De asemenea, au fost găsite mai multe fișiere ce în zilele următoare vor fi studiate de către procurori.

În cele opt ore în care atât avocații, cât și membrii familiei fetei, dar și Gheorghe Dincă, împreună cu procurori și criminaliști le-au petrecut la sediul Poliției Caracal nu a fost timp suficient pentru a lua pas cu pas toate fotografiile și toate fișierele care în cele din urmă au fost descărcate și studiate în mare.

În acele fotografii, potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, ar fi apărut și alte persoane din anturajul lui Gheorghe Dincă, despre care inculpatul trebuie să facă referire. El trebuie să le explice procurorilor ce căutau acolo, care era rolul lor în acea fotografie.

În cursul zilei de vineri, Gheorghe Dincă se va întoarce, însoțit de criminaliști, la locuința lui, unde vor continua cercetările.

Recomandari