Antena Căutare

Ce s-a întâmplat în Țăndărei, al doilea oraș în carantină din România, după anunțarea ordonanței militare. Un bărbat, prins în timp ce voia să fugă- Video

Este oficial. Oraşul Ţăndărei a intrat în carantină totală, prin ordonanţa militară şapte. Este a doua localitate din România care se închide din cauza epidemiei de coronavirus, după Suceava.

60 la sută dintre persoanele infectate în tot judeţul Ialomiţa sunt din Ţăndărei. Armata şi-a suplimentat forţele şi a adus chiar şi vehicule de luptă blindate în oraşul-focar.

Izolarea oraşului Ţăndărei a fost anunţată în urmă cu doar câteva momente. Sunt echipaje de Poliţie care vin în sprijinul autorităţilor locale de aici. de asemenea, sunt ultimele autoturisme care sunt lăsate să intre în acest oraş, a transmis reporterul Observator, de la intrarea în orașul Țăndărei.

Decizia de a închide oraşul Ţăndărei a venit la doar câteva ore după ce în localitate au fost trimise mai multe vehicule de luptă blindate ale Armatei. Forţele de ordine au fost suplimentate, iar militarii înarmaţi şi poliţiştii au patrulat toată dimineaţa pe străzi.

În comunitatea în care a izbucnit focarul, au găsit din nou oameni pe stradă şi familii adunate în faţa caselor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La doar câteva minute după închiderea oraşului, un bărbat a încercat să fugă din Ţăndărei. Iar la filtrele Poliţiei, a încercat să-i păcălească pe oamenii legii cu o adeverinţa de la angajator. Trupele speciale l-au întors însă din drum, cu un avertisment.

Autorităţile locale au cerut încă de acum trei zile carantinarea oraşului. Ordonanţa militară a venit astăzi, după raportarea ultimului bilanţ al cazurilor de infecţie cu coronavirus.

Din totalul de 48 de persoane testate pozitiv în tot judeţul Ialomiţa, 31 sunt din Ţăndărei, adică peste 60 la sută. Iar şapte dintre cei opt pacienţi decedaţi sunt tot din localitatea-focar.

„Scuipă și înjură oamenii care le aduc mâncare”. Românii care își petrec carantina în hoteluri de patru stele sunt coșma... Trupul neînsuflețit al unei femei ucise de coronavirus a stat 30 de ore în casă. Vecinii sunt terorizați: „Mă pot îmboln...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x