Antena Căutare

Ce salarii au controlorii de la STB și câte amenzi sunt obligați să dea zilnic?

Controlorii societății de transport în comun din diferitele orașe ale țării sunt mereu subiectul controverselor din mediile online de socializare.De multe ori se întâmplă ca autoritățile care verifică diferite cazuri de călătorii frauduloase să reacționeze nepoliticos și chiar violent.

Ce salarii au controlorii de la STB și câte amenzi sunt obligați să dea zilnic?
Controlorii STB par cele mai de temut personaje pe care le poti intalni cand folosesti transportul in comun, insa abia acum s-a aflat cati bani castiga in fiecare luna pentru meseria lor.

Fiecare persoană este obligată prin lege sa dețină o legitimație sau un abonament valabil pe tot parcursul călătoriei, dar de multe ori se întâmplă că autoritățile care verifică diferitele cazuri de călătorii frauduloase să reacționeze nepoliticos și chiar violent. Numărul estimativ de persoane angajate la Societatea de Transport București este de aproximativ 300 de persoane, dintre care 113 sunt femei. Potrivit unor surse, salariul net al unui controlor ajunge între 2.000 și 2.300 de lei pe lună.

Pe lângă acest salariu, fiecare controlor este obligat de către propriul șef să aplice un număr diferit de amenzi pe zi, după cum precizează acesta la începutul programului de lucru:

„Controlorii sunt agresați, amenințați chiar de șefi. […] Pur și simplu le impun o normă: ”Astăzi vreau să veniți cu 10 amenzi de persoană, astăzi vreau să veniți cu 3 amenzi de persoană”, a declarat un controlor cu peste 15 ani de experiență în cadrul instituției.

Sursa: 9AM.ro

Tot ce trebuie să știi despre testul pentru depistarea coronavirusului. După cât timp vin rezultatele și ce șanse de ero... Șeful Gărzii de Mediu a fost demis, după scandalul provocat de poluarea din Capitală. „Eu nu am nicio vină"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x