Antena Căutare

Ce salariu are un poștaș în România. Angajații de la Poșta Româna au bonuri de masă de 600 de lei pe lună

Vești bune pentru angajații de la Poșta Română! Oficiile poștale au oferit 300 de lei în plus pentru fiecare dintre copiii minori ai salariaților. Mai mult decât atât, un poștaș primește bonuri de masă în valoare de 600 de lei pe lună, iar salariu este unul neașteptat.

Colaj cu un poștaș și o cuție poștală de la Poșta Română
Vești bune pentru angajații de la Poșta Română | Shutterstock

Poșta Română oferă salarii și bonuri de masă impresionante angajaților săi. Puțini sunt cei care știu câți bani primește un poștaș pe lună. De altfel, oficiile poștale vin cu vești bune pentru salariații lor.

Se pare că aceștia vor primi în plus la salariu încă 300 de lei pentru fiecare dintre copiii minori. Mai mult decât atât, angajații de la Poșta Română au primit o primă generoasă e Crăciun în valoare de 300 de lei.

„Compania Națională ”Poșta Română” va oferi valoarea maximă a primei de sfârșit de an neimpozabilă permisă de lege. Anul acesta a fost, poate, unul dintre cei mai dificili dintre ultimii ani. Știm că toate greutățile financiare sunt din ce în ce mai apăsătoare și sperăm că această sumă pe care am decis să o oferim va aduce puțină bucurie în preajma Sfintelor Sărbători.

Citește și: Un proiect pilot le cere angajaților să lucreze mai puțin pentru același salariu. Motivul, două zile de weekend nu sunt de ajuns

Astfel, fiecare salariat va primi suma de 300 de lei net prin prima de Crăciun. Compania va oferi în plus câte 300 de lei pentru fiecare dintre copiii minori ai salariaților. Vă rugăm să vă asigurați că ați informat Compania cu privire la situația dumneavoastră familială și la numărul de copii pe care îi aveți în întreținere”, a declarat șeful Poștei Române, potrivit bzi.ro care citează vremeanouă.ro.

Ce salariu are un poștaș în România, în 2023

Anul 2023 a venit cu mai mulți bani pentru angajații de la Poșta Română. Oficiile poștale au decis ca de la 1 ianuarie 2023, niciun salariat al companiei nu va câștiga mai puțin de 2.500 de lei net. În aceasta sumă sunt incluse: salariu și bonurile de masă de 600 de lei.

„Vă mulțumim pentru toată munca pe care o depuneți în fiecare zi și vă prețuim pentru ceea ce faceți. Pe lângă această primă, se are în vedere și majorarea venitului net al tuturor angajaților Poștei. Astfel, începând cu luna ianuarie, valoarea tichetului de masă se va dubla, de la 15 lei la 30 de lei. Creșterea lunară va fi de aproximativ 300 de lei pentru fiecare salariat”.

Citește și: De ce vrea Marian Godină să renunțe la Poliție. Câți bani câștigă pe lună din această profesie: „Eu cred că merit mult mai mult”

„Începând cu 1 ianuarie, niciun angajat al Poștei nu va merge acasă cu mai puțin de 2.500 de lei net. Aici includem salariul, plus bonurile de masă, în valoare de 600 de lei. Vrem ca orice angajat al Poștei care muncește opt ore să aibă acest venit minim garantat”, a mai declarat șeful Poștei Române, conform surselor citate mai sus.

Ce salariu primește un șofer de STB

Și șoferii de STB se bucură în fiecare lună de un salariu potrivit traiului din România. Se pare că un angajat al Societății de Transport București pleacă acasă cu un venit de 3.100 de lei net, în care sunt incluse bonurile de masă în valoare de 400 de lei.

Informațiile au fost făcute publice prin intermediul unui fluturaș de salariu al unui angajat al Societății de Transport Bucureşti (STB) SA, potrivit sursei citate mai sus.

Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR după ce Mitropolitul Olteniei a blestemat preoții și credincioșii care mergeau la ... Cât câștigă un șofer de Uber în București care lucrează 8 ore pe traseu. Venitul uluitor făcut din cursele zilnice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x