Antena Căutare

Detalii care ies la iveală după moartea lui Aurelian Preda! Ce se ascunde de fap în testamentul lăsat de artist

În scandalul sexual dintre Ana Maria Preda și Nicușor Iordan a intrat și sora cântărețului acuzat, Mariana. Aurelian Preda i-ar fi mărturisit Marianei că după moartea lui, ar fi vrut ca Nicușor să-i devină partener Anei. 

Detalii care ies la iveală după moartea lui Aurelian Preda! Ce se ascunde de fap în testamentul lăsat de artist
Fiica lui Aurelian Preda și Nicușor Iordan

Faptele de care este acuzat Nicușor Iordan, abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă, sunt cercetate de procurori iar dosarul a ajuns chiar și la DIICOT. Până la începerea urmăririi penale a celui acuzat, apărarea lui Nicușor vine și din partea familiei sale. Sora lui, Mariana, susține că știe multe lucruri și o acuză pe Ana că s-ar fi culcat cu Nicușor de bună voie și nesilita de acesta, chiar dacă amândoi erau implicați în alte relații amoroase.

„Niciodată fratele meu nu a spus că nu ar fi avut o relație intimă. A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit. Vă rog frumos, un copil de 19 ani care spune aberații la TV. Ziua este lacrimogenă și noaptea rupe cluburile. Scuzați-mi expresia. Domnișoara ar trebui să-și pună niște semne de întrebare vizavi de locurile unde se ducea”, a mărturisit Mariana.

Mariana mai spune că Nicușor ar fi dus-o pe Ana într-o garsonieră a surorii lor unde s-ar fi petrecut momentele intime. Tot scandalul generat i-a afectat pe amândoi. Dacă Ana începuse terapia psihologică după moartea tatălui ei, acum și Nicușor se simte căzut psihic dar și profesional.

„Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie. Domnisoara Ana a vrut 100 mii de euro în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație. Cam atât i-ar fi convenit domnișoarei să încaseze”, a mai spus Mariana.

Ana a renunțat la serviciile avocatului care a încercat o mediere între părțile implicate în scandal. Cât despre suta de mii de euro invocată, Ana susține că nu ea a cerut acești bani. Iar ca povestea să devină și mai telenovelistică, sora lui Nicușor aruncă o bombă despre care Ana susține că habar n-avea.

„Tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea, și mi-a spus mie personal, că și-ar dori ca după moartea lui, Nicușor și Ana să fie împreună”, a mai dezvăluit sora lui Nicușor Iordan.

Sursă: bzi.ro

Anunțul făcut de fiica lui Cornel Galeș! Ce se va întâmpla cu trupul impresarului... VIDEO/ Primele imagini de la tragedia din Bistriţa! Copilul de trei ani și bunicul lui căzut de pe scara blocului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x