Antena Căutare

Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă în spatele gratiilor! Surse din cadrul anchetei: ”Abia acum începe să înțeleagă ce i se întâmplă. E speriat!”

Timpul petrecut în spatele gratiilor l-a schimbat total pe Gheorghe Dincă, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Mai exact, se pare că acesta vorbește puțin, iar uneori refuză să plece din celulă. 

Timpul petrecut în spatele gratiilor l-a schimbat total pe Gheorghe Dincă, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Mai exact, se pare că acesta vorbește puțin, iar uneori refuză să plece din celulă.

Conform Adevărul, Gheorghe Dincă a început să renunțe la atitudinea superioară pe care o afișa atunci când era dus la casa din Caracal pentru audieri.

Citește și: Caracal: Bomba momentului! Alexandra și Luiza, în casa lui Dincă în același timp! „Una era drogată și cealaltă...”

De când a fost transferat din arestul IPJ Olt în arestul Capitalei, iar apoi la Jilava, acesta a început să se schimbe.

„Îl enervează deţinuţii. Simte că nu mai poate deţine controlul. În faţa lor e un alt om. Se vede că îi este teamă, se plânge că-l înjură, că-l scuipă, că-l ameninţă, că-i vorbesc urât. Probabil, abia acum începe să înţeleagă ce-l aşteaptă după gratii. În realitate, Dincă e un fricos”, spun surse din cadrul anchetei, potrivit sursei citate.

Citește și: Gheorghe Dincă suferă de o boală psihică?! Ultimele imagini cu criminalul din Caracal, dus la INML

Gheorghe Dincă a fost transferat, marţi, 1 octombrie, din Arestul Central la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru expertiza psihiatrică, în urma căreia se va stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care a săvărşit faptele recunoscute. Dincă a fost expertizat şi de specialiştii FBI cărora procurorii DIICOT le-au cerut sprijinul.

Întreg Caracalul va fi supraveghet VIDEO. Care sunt zonele în care se vor amplasa cele mai multe camere de filmat... Români din Brașov, acuzați că furau biciclete scumpe în Germania, pe care le vindeau apoi în România! Prejudiciul ajunge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x