Antena Căutare

Ce se întâmplă cu MAȘINILE PARCATE NEREGULAMENTAR! Decizia este DEFINITIVĂ

Mașinile parcate neregulamentar pe raza sectorului 4 vor fi ridicate, începând cu 1 iulie, de către Poliția Locală, informează un comunicat de presă al Primăriei de sector.

Mașinile parcate neregulamentar pe raza sectorului 4 vor fi ridicate, începând cu 1 iulie, de către Poliția Locală, informează un comunicat de presă al Primăriei de sector.

"Așa este în toate țările civilizate și ne-am dorit alinierea la reglementările care impun respectul față de cetățean, de drepturile acestuia și de normele de conviețuire socială !

Astfel, odată cu achiziționarea acestui prim utilaj, începând cu 1 iulie a.c., prin Direcția Poliție Locală Sector 4, vom trece la ridicarea strict a mașinilor care blochează intersecțiile, intrarea în instituțiile de interes public sau care ocupă locuri pentru care sunt plătite taxe de ocupare a domeniului public pentru parcările de reședință", a declarat edilul Cristian Popescu-Piedone, citat în comunicat.

Primarul a precizat că utilajul care va face această operațiune va staționa în curtea Primăriei Sectorului 4 și va acționa în funcție de ceea ce polițiștii locali constată pe teren, ținând cont, cu precădere, "de ceea ce semnalează cetățenii".

"Vom interveni prompt, numai unde situația o va impune. Nu lucrătorii unor societăți comerciale, ci doar polițiștii locali, garanți ai respectării legii prin uniformă și atitudine, vor asigura desfășurarea în bune condiții a activității de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar", a spus Cristian Popescu-Piedone, conform Agerpres.

Comunicatul de joi al Primăriei sectorului 4 precizează că acesta este "primul dintre sectoarele Capitalei și singura entitate administrativă din țară, pe raza căreia, încă din luna ianuarie a acestui an, nu se mai ridică mașini prin intermediul unor colaborări cu societăți comerciale".

SE SCHIMBĂ LEGEA! Ce se întâmplă cu mașinile care au GEAMURI FUMURII... Ei sunt INFIDELII horoscopului! ZODIILE acestea vor înșela de mai multe ori! Partenerul tău ce va face?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x