Antena Căutare

Ce se întâmplă cu polițele RCA în 2019! Informația momentului pentru șoferi

Veste importantă pentru toți șoferii, la început de 2019! Ce se întâmplă cu polițele RCA și ce trrebuie neapărat să afle conducătorii auto?

Veste importantă pentru toți șoferii, la început de 2019! Ce se întâmplă cu polițele RCA și ce trrebuie neapărat să afle conducătorii auto?

Românii care dețin un autovehicul sunt obligați să încheie un contract de asigurare de răspundere civilă (RCA) pentru ca în cazul apariției prejudiciilor terților să poată fi folosite pentru repararea daunelor.

Puțini șoferi știu însă faptul că nu orice firmă poate vinde asemenea polițe RCA, ci doar acelea ce sunt autorizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Șoferii trebuie să ştie foarte bine acest lucru şi să fie foarte precauţi atunci când aleg să încheie o polită RCA. Pentru a fi evitate eventualele neplăceri, firmele ce sunt autorizate ASF pot fi aflate pe site-ul oficial.

RCA mai ieftin pentru șoferii care folosesc acest truc! Ce trebuie să faci... E știrea începutului de an. Toți șoferii din România riscă să-și piardă permisul după acest anunț!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x