Antena Căutare

Ce se poate întâmpla dacă rogi un taximetrist din România să te ducă pe gratis undeva, într-un caz de urgență maximă! „Și vrei să te duc până acolo?!” – Video

Doi tineri din Ploiești au vrut să afle ce se poate întâmpla dacă rogi un taximetrist din România să te ducă pe gratis undeva, într-un caz de urgență maximă. Au filmat reacțiile.

Doi tineri din Ploiești au vrut să afle ce se poate întâmpla dacă rogi un taximetrist din România să te ducă pe gratis undeva, într-un caz de urgență maximă. Au filmat reacțiile.

În mod aproape previzibil, refuzurile au predominat, însă au fost și șoferi care au acceptat… cu jumătate de gură.

„Se poate să mă duceți și pe mine gratis până în bariera București? A făcut un prieten de-al meu accident și nu are nici el bani, nici eu… Are nevoie de mine neapărat!”, i-a spus băiatul unui taximetrist.

„Păi și eu ce fac? Pun banii de la mine? Ar trebui să merg pe gazul meu, pe timpul meu, eu trebuie să dau plan, am 150 de lei pe zi. Îmi pare rău, nu pot să te ajut”, a refuzat taximetristul, categoric.

Tânăra care a participat la acest experiment social a avut mai mult noroc să găsească un taximetrist care să o ajute.

„Bună! Scuză-mă, am și eu o problemă urgentă, trebuie să ajung neapărat până acasă, în Vest, până acasă, în Mărășești, îi este mamei foarte rău, i-am dat mesaj și nu știu ce s-a întâmplat cu ea!”, i-a spus ea taximetristului.

„Și vrei să te duc până acolo?!”, a fost prima lui reacție.

„Da, doar că nu mai am bani la mine, asta e problema”, a insistat ea.

„Îmi dai banii acasă sau te duc pe gratis?”, a cerut taximetristul lămurire.

„Poți să mă duci gratis, te rog, că nu știu ce s-a întâmplat cu mama, te rog! Acum nu mai răspunde la telefon…”, l-a rugat ea.

La auzul acestor clarificări, taximetristul a plecat de lângă ea. Abia când a ajuns la volanul mașinii a acceptat să o ajute. „Păi pot.. na…”, a spus el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pensii speciale pentru mai multe categorii de pensionari. Cine primește cei mai mulți bani... CNAS schimbă modalitatea de decontare a serviciilor medicale şi prevede pentru 2020 un buget mai mare cu 25%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x