Antena Căutare

Cheloo, despre dezastrul de la Bacalaureat: "Eu cred ca cineva ne vrea prosti"

Dezastrul cu repetitie de la Bacalaureat i-a uimit pana si pe cei care credeau ca au vazut totul. Artistii. Cu toate ca ei au ajuns departe bazindu-se pe talent si nu pe studii, sunt ferm convinsi ca fara scoala n-ai nicio sansa in Romania de azi.

“Statul modifica manualele, modifica programa scolara, creaza confuzie. Asta este parerea mea. Eu sufar de mania persecutiei si de teoria conspiratiei. Eu cred ca cineva ne vrea prosti” - Cheloo de la Parazitii devine putin nostalgic cand se gandeste la liceu. Acum regreta ca nu a acordat mai multa atentie anumitor discipline.

“Si astazi, daca as da timpul inapoi, cred ca sunt cinci-sase materii pe care le-as invata si le-as studia cu interes maxim. Sa lase dracului discotecile si sa se apuce de invatat, pentru ca altfel or sa ajunga niste dobitoci”, spune juratul X Factor.

“Nu ai carte, nu ai parte. Asculti muzica la maxim, dar pe urma, dupa ce asculti, dupa ce te distrezi, trebuie sa si inveti”, il completeaza Dan Bursuc, impresar. De aceeasi parere este si Mihai Traistariu.

Doar 21.701 de elevi au promovat sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat, dintr-un total de 85.146 de candidati prezenti. Dintre acestia, 24.244 de candidati provin din promotiile anterioare. Nici un candidat nu a obtinut media 10, iar 30 de candidati au reusit medii intre 9 si 9,99.

Dintre judetele cu rate ridicate de promovare se afla: Giurgiu (50,22%), Gorj (38,79%), Suceava (38,01%), Constanta (36,10%) si Vaslui (35,13%).

Din decembrie, etichetele alimentelor vor fi insotite de avertismente si explicatii... Abuzuri si amenintari! Recuperatorii de datorii angajati de banci actioneaza precum camatarii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x