Antena Căutare

Cu sicriul pe catedra! Cea mai macabra gluma de Halloween, intr-o scoala din Dambovita

O gluma macabra a unor elevi din Dambovita intrece orice farsa de Halloween. Copiii au adus un sicriu in clasa si l-au pus pe unul dintre ei sa se prefaca mort. Cu lumanari aprinse si cantece de jale, elevii au simulat o inmormantare. Si-apoi, au publicat filmuletul pe internet unde l-au vazut si profesorii.

Nu suntem intr-un colt de cimitir, ci intr-un colt de clasa din Racari, Dambovita, unde tocmai are loc o sceneta de Halloween. In rol de raposat - un elev cu umor negru.

Cu lumanari aprinse in maini, elevii jelesc atat de tare, incat ar putea trezi si mortii. Si totusi, bocetele lor nu par sa se auda si in cancelarie. Niciun profesor nu apare la priveghi. Asa ca macabra gluma merge si mai departe. Cu o tigara intre buze, elevul din sicriu cere un foc direct de la lumanare.

Gluma lor morbida a ajuns pana la urma pe Facebook, iar de acolo, sub ochii unei profesoare care, culmea, pare sa intre in jocul elevilor. Intr-un comentariu, aceasta ii numeste "nebuni" si le cere doar sa fie mai discreti.

Ramane de vazut daca elevii vor fi sanctionati pentru ca au luat Halloween-ul prea in serios si moartea prea in gluma. Directorul scolii nu a fost de gasit pentru comentarii.

Clasic, elegant si sobru! Asa arata nunta anului 2014!... Scandal, bataie si sticle sparte, la nunta lui Calin Popescu Tariceanu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x