Antena Căutare

Cea mai scurtă întâlnire romantică. O tânără furioasă și-a spus povestea pe Internet, după ce a fost lăsată cu ochii în soare

Unele întâlniri romantice par desprinse ca din filme, terminându-se în mod neașteptat, așa cum este și cazul lui Raych Fayce.

fata intalnire romantica
Cea mai scurtă întâlnire romantică. O tânără furioasă și-a spus povestea pe Internet, după ce a fost lăsată cu ochii în soare | Profimedia, captură video TikTok

Raych și-a promis ei înseși că anul acesta va ieși mai des la întâlniri, pentru a cunoaște pe persoane noi. Însă 2023 nu a început foarte bine pentru tânără.

Citește și: Povestea copilei care s-a născut cu patru brațe și patru picioare. Vecinii ei o numesc ”fetița-păianjen”

Cea mai scurtă întâlnire romantică. O tânără furioasă și-a spus povestea pe Internet, după ce a fost lăsată cu ochii în soare

Fata a rămas cu un gust amar după date-ul de care a avut parte și a preferat să le împărtășească fanilor de pe TikTok întreaga poveste.

Raych stătuse mai mult timp pentru a se pregăti și machia înainte de întâlnirea mult așteptată. Fata avea să se cunoască cu un băiat de pe o aplicație de dating, într-o locație cu mâncare și băutură, scrie publicația The Sun.

După ce ar fi ajuns „foarte târziu”, Raych a intrat în locație și l-a salutat pe tipul care o aștepta de ceva vreme.

Citește și: Gesturi care te fac mai puțin plăcută de cei din jur. La ce să fii atentă atunci când ieși la prima întâlnire

„Ne-am salutat. Mi s-a părut ciudat că atunci când am intrat, el a văzut un panou afară pe care scria că dacă parchezi mașina în acel loc, o să fie ridicată. Dintr-o dată, el a spus că ar trebui să meargă să-și mute mașina de acolo”, a început ea.

Ulterior, fiecare dintre ei a ieșit afară pentru a-și muta mașinile. Pentru tânără, a fost ultima dată când l-a văzut pe tipul de la bar.

Citește și: Cazul real al fetiței care cântărește aproape 45 de kilograme la doar 5 ani: „Mănâncă tot, apoi îi este din nou foame”

„Am ieșit și eu, mi-am parcat mașina, apoi am primit un mesaj de la el spunând că 'îmi cer scuze, dar nu e ceea ce simt', punând și un emoji trist”, a explicat Raych.

Raych spune că bărbatul a fost iritat de faptul că ea a întârziat la întâlnire, așa cum a și anunțat-o, însă nu într-un mod prietenos.

„aTrebuie să ai destui de mulți nervi ca să trimiți un astfel de mesaj unei fete pe care nu ai cunoscut-o, de fapt.

Dacă ești nervos de la prima întâlnire, măcar comportă-te de parcă nu ai fi. Toată lumea știe că poți să întârzii la întâlnire măcar 10 minute. Nu pot să cred. M-am machiat, mi-am făcut părul și pentru ce? Pentru nimic.

Dacă aș face eu același lucru cuiva și mama ar fi aflat asta, sigur mi-aș fi luat bătaie. Ar fi fost ceva de genul: 'Cine naiba te-a educat așa? Eu una nu!'

Chiar dacă ai peste un metru și 80, asta nu înseamnă că ai dreptul să te comporți așa”, a povestit fata pe rețeaua socială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Până la urmă, Raych a ieșit cu prietenele ei să bea ceva în oraș, mai ales că era deja aranjată.

Tânăra le-a transmis un mesaj celor care ies la dating: „Dacă nu sunteți interesați, dacă sunteți stresați sau orice altceva, nu trebuie să plecați ca un cățel cu coada între picioare”.

Mai în glumă, mai în serios, internauții și-au spus și ei părerea vizavi de pățania tinerei: „Trebuia să fi anulat întâlnirea de prima dată când ți-a spus să mergeți să mâncați aripioare de pui”, a glumit cineva.

Altcineva a întrebat-o: „Dar cât de mult ai întârziat?”

„Nu am întârziat suficient cât să merite acest tip”, a fost răspunsul tinerei.

Un băiat care se juca de-a v-ați ascunselea s-a trezit, de fapt, într-o altă țară. Reacția adolescentului a devenit vira... Instinctul unei mămici i-a confirmat că sarcina ei nu era în regulă. Medicii au descoperit că avea uterul gol: „Unde e c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x