Cea mai scurtă și puternică rugăciune a lui Arsenie Boca! Primești ajutor imediat, cu doar 11 cuvinte!

 
+2 click pentru
galerie

Părintele Arsenie Boca a lăsat creștinilor numerase pilde și rugăciuni menite să aducă ajutor imediat. Care este cea mai scurtă și mai puternică rugăciune din lume?

Dacă simți că ești urmărit de ghinion, dacă ai impresia că nimic nu merge bine în viața ta, că ți s-au făcut farmece sau că cineva îți poartă gând rău, atunci tot ce ai de făcut este să găsești un moment de liniște și să rostești cea mai scurtă și mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca

Aceasta are efect imediat și se spune că cele 11 cuvinte rostite au o forță impresionantă. Cere ajutor divin rostind cea mai puternică și scurtă rugăciune a lui Arsenie Boca:

“Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul. Amin”.

RUGĂCIUNE ARSENIE BOCA. O altă rugăciune la fel de puternică, dar ceva mai lungă, este cea prezentată în rândurile următoare. Este cunoscut faptul că părintele Arsenie Boca avea mai mereu leac pentru sufletele, supărările și bolile oamenilor și că, nu de puține ori, cei care i-au urmat sfaturile s-au vindecat sau și-au găsit rezolvarea și alinarea.

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca:

"Sfinte Preacuvioase Parinte Arsenie, indreptator al sufletelor noastre si tamaduitorul bolilor sufletesti si trupesti, ca cel ce ai impodobit cu adanc de cunoastere a fapturii omenesti, te rugam in vreme de durere si mahnire, cauta cu mila spre noi pacatosii fiii tai si mijloceste catre Preabunul nostru Mantuitor, iertare de pacate si vindecare de toata neputinta.

Parinte Sfinte care ai mare indrazneala in fata Tronului Ceresc, te chemam cu mare lacrimi, dar cu nadejde ca cele spre vindecare sufleteasca si trupeasca, spre mantuire si sfintire, le vom dobandi prin tine, cel ce ne-ai incredintat prin aceste cuvinte:” Eu ma duc, dar de acolo de unde voi fi, am sa va ajut mai mult ca si pana acum.

Dupa cum in viata pe cei aflati in mari necazuri si suferinte cumplite ii tamaduiai indata, asa si acum pe noi cei pacatosi, insa chemati cu dragoste la mormantul tau incununat cu har ceresc si flori, ne primeste si ne mangaie, sfant si bun Parinte. Ne scoate din negura pacatelor si a patimilor. Daruieste-ne binecuvantarea ca sa purtam crucea vietii spre inviere si luminare desavarsita.

Doctor si tamaduitor de orice suferinta, te rugam, vindeca- ne pe noi, fiii tai si pe cei ce ii aducem in lacrimi si rugaciuni la crucea sfanta a mormantului tau, izvorator de pace, har si binecuvantarea ta de bun si sfant Parinte, iti multumim si te rugam sa ne fii mereu aproape cu rugaciunea si ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfant spre slava marelui si minunatului nostru Dumnezeu si spre a sufletelor noastre mantuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale Sfantului Parintelui nostru Arsenie, miluieste-ne pe noi pacatosii."facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI