Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ceartă între Orban și Marcel Vela! "Nu sunteți cu ochii pe ei...Trebuie să fiți cu altceva...". Premierul nu s-a mai abținut și a spus tot

La ședința de guvern, Ludovic Orban i-a cerut explicații ministrului de Interne, Marcel Vela legate de activitatea clanurilor interlope din România, prilej cu care premierul României i-a făcut observație acestuia.

Ceartă între Orban și Marcel Vela! "Nu sunteți cu ochii pe ei...Trebuie să fiți cu altceva...". Premierul nu s-a mai abținut și a spus tot

Dialogul dintre Marcel Vela și Ludovic Orban din ședința de guvern

Ludovic Orban: "Domnule ministru Vela, vreau să vă încurajez și să transmiteți poliției, jandarmeriei, că trebuie să intensifice lupta împotriva rețelelor infracționale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente, toleranță zero față de infracționalitate"

Macrel Vela: "Am înțeles domnule prim-ministru, suntem cu ochii pe ei."

Ludovic Orban: "Nu sunteți cu ochii pe ei... că dacă numai vă uitați la ei... vă dați seama. Trebuie să fiți cu altceva..."

Marcel Vela: "Și cu legea, evident."

Ludovic Orban: "Aici ar trebui să asigurați o bună colaborare cu toți factorii instituționali care sunt implicați în acest efort. Atât de la cunoașterea efectivă a grupurilor infracționale, cât și colaborarea cu justiția, cu procurorii, cu instanțele, astfel încât să fim eficienți în orice intervenție. Acolo unde sunt șefi de poliție care nu iau măsurile împotriva acestor rețele atunci trebuie schimbați fără menajamente."

Arafat: Se prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile! Ce măsuri se vor lua pentru lunile august și septembrie

Marcel Vela, reacție neașteptată pe rețelel sociale

Ministrul de Interne a postat pe pagina s-a de facebook o poză și un mesaj prin care să transmită că este "cu ochii" pe cei care încalcă legea.

Iată mesajul: "Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea. De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții în siguranță.

P.S. Știu că și voi sunteți cu ochii pe mine și ne susțineți în tot ce facem!"

Recomandari