Antena Căutare

Ceartă record, în stradă! Două femei s-au "răfuit", timp de opt ore, încontinuu. N-au mâncat și n-au băut. Finalul?

Două femei au leșinat pe o stradă din orașul Angkang, din China, după ce s-au certat timp de opt ore, relatează Daily Mail.

Două femei au leșinat pe o stradă din orașul Angkang, din China, după ce s-au certat timp de opt ore, relatează Daily Mail.

Evenimentul a avut loc la 16 august, însă abia acum au început să circule pe internet fotografii de la acest eveniment inedit. Potrivit autorităților, cele două protagoniste nu au mâncat și nu au băut nimic în timpul disputei, iar căldura excesivă le-a provocat leșinul.

Se pare că femeile de vârsta a doua s-au luat la harță pe o stradă din provincia Shaanxi, în jurul orei 14.00, din cauza unei datorii neplătite și nu au încetat cearta decât după opt ore, când au fost răpuse fizic de căldură și deshidratare.

Potrivit martorilor, una dintre ele ar fi avut spume la gură, mai menționează sursa citată. Ulterior, femeile au fost duse la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Meteorologii avertizează! Cod portocaliu de inundații. Trei județe sunt vizate... Cum ne protejăm bunurile de hoți, la mare? Sfaturi prețioase, direct de la specialiști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x