Antena Căutare

Cei cinci agresori ai varului lui Lucian Bute au primit ordonante de retinere pentru 24 de ore

Joi, cei cinci vor fi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. Varul lui Lucian Bute, Gelu Bute, a fost batut duminica dimineata, in jurul orei 04:00, de mai multe persoane in fata discotecii din localitatea galateana Pechea.



Medicul Nicolae Bacalbasa, purtator de cuvant al Spitalului Judetean Galati, a declarat pentru Antena 3, imediat dupa incident, ca tanarul este in stare grava si urmeaza sa fie operat.

"Pacientul este in stare comatoasa. Din cate am inteles, agresiunea s-a intamplat spre dimineata. Patru tineri, printre care si varul lui Lucian Bute, se intorceau de la discoteca. Au fost atacati de un grup de alti zece. Trei dintre cei patru tineri au fugit si l-au lasat singur pe varul boxerului in fata acestui grup", a declarat Bacalbasa.



Citeste si Antena3

Sute de angajati ai Postei Romane ameninta cu greva la sediul Ministerului Comunicatiilor... Boc: Sunt bani de pensii în 2011. Anul acesta, CAS de 5,5% se plăteşte de către stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x