Antena Căutare

Cel mai mare secret al POLIŢIEI RUTIERE din România a fost dezvăluit din interior: „Da, ESTE ADEVĂRAT. Suntem evaluați în funcție de...”

Liderul filialei Neamţ a Sindicatului Poliţiştilor Europol, agentul principal Ioan Cănărău, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şefii poliţiştilor îi evaluează în funcţie de ”cât de plină le este tolba cu sancţiuni la sfârşit de an”.

”Poliţiştii de la Ordine Publică şi de la Rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Neamţ sunt evaluaţi lunar, semestrial şi anual şi în funcţie de numărul de amenzi pe care le dau. Noi nu suntem de acord cu acest indicator stabilit de Inspectoratul General al Poliţiei. Eu vorbesc aici despre Poliţia Neamţ, dar cred că, la nivel naţional, în 90% dintre cazuri e la fel. Nu este corect deloc, pentru că se creează astfel o competiţie între agenţi, pentru a obţine calificativul de «Foarte bine» la final de an”, a spus Cănărău.

Potrivit acestuia, un poliţist ar trebui evaluat după alte criterii, respectiv în funcţie de cum este văzut de comunitatea în cadrul căreia lucrează.

E prăpăd în toată România! Zeci de MORȚI anunțați de autoritățile din întreaga țară!... Se dezlănțuie urgia peste România! Temperaturi siberiene și cantități uriașe de zăpadă vor îngheța țara! Cât ține frigul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x