Antena Căutare

Cele două rugăciuni care te ajută să te împaci! Trebuie să urmezi o singură regulă și totul se va rezolva

Două rugăciuni scurte și simple te ajută să te împaci cu persoana iubită, cu familia, prietenii sau colegii. Rostite timp de mai multe zile la rând, acestea vor ajuta la restabilirea binelui în relația care se află într-un impas.

Două rugăciuni scurte și simple te ajută să te împaci cu persoana iubită, cu familia, prietenii sau colegii. Rostite timp de mai multe zile la rând, acestea vor ajuta la restabilirea binelui în relația care se află într-un impas.

„Îmblânzeşte inimile noastre rele, Născătoare de Dumnezeu, şi stinge necazurile venite de la cei care ne urăsc, şi toată strâmtorarea sufletului nostru dezleag-o, că privind la sfântă icoana ta ne umilim de împreună-pătimirea şi milosârdia ta către noi, şi sărutând rănile tale ne spăimântăm de săgeţile noastre ce te sfâşie. Nu ne lăsa, Maică Preamilostivă, să pierim în împietrirea noastră, că tu eşti cu adevărat îmblânzirea inimilor rele. Amin”, este prima rugăciune pe care este bine să o rostești timp de 40 de zile, concomitent cu Paraclisul Maicii Domnului.

Aceată rugăciune trebuie rostită în fața unei icoane a Maicii Domnului și unei candele aprinse.

Cea de-a doua rugăciune care te poate ajuta este următoarea: „Stăpâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește-i, Doamne, pe cei ce ne urăsc sau ne pizmuiesc, pe cei ce ne ocărăsc și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru noi, păcătoșii, nici în veacul de acum și nici în cel ce va să fie.

Tu, Doamne Dumnezeul nostru, caută din înălțime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste și de unire și sunt înboldite de spinii urii și ai altor păcate. O picătură din Harul Sfântului Tău Duh, coborând peste dânsele, rourează-le bogat, ca să aducă roade bune și din dragostea cea către Tine să sporească în fapte bune și să petreacă în dragoste și unire.

Așa, Doamne, înmulțește dragostea în inimile noastre și păzește-ne de tot răul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra noastră, de războiul dintre noi și ne ajută totdeauna să ne iubim unii pe alții și să facem numai bine, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești. Amin”.

ULTIMĂ ORĂ! Atentat sinucigaș într-o moschee! Presa internațională: ”Sunt zeci de morți și de răniți!”... Minivacanță de Adormirea Maicii Domnului. Află câte zile libere vei avea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x