Antena Căutare

Cele mai mari probleme ale Capitalei: Curatenia, traficul si starea drumurilor

Un studiu realizat de Facultatea de Sociologie din cadrul SNSPA, preluat de Mediafax, a stabilit faptul ca starea drumurilor si a spitalelor, curatenia si traficul sunt cele mai mari probleme ale Capitalei identificate de bucuresteni.



Conform studiului, cei mai multi locuitori ai Capitalei folosesc mijloacele de transport in comun. Astfel, 55 la suta dintre bucuresteni folosesc serviciul public de transport in comun si 20 la suta folosesc autoturismul zi de zi pentru a merge la serviciu.

Din punct de vedere al locuintei, cetatenii considera cele mai bune zone sunt cele din nordul si centrul Bucurestiului.

Aproape 40 la suta dintre bucuresteni afirma ca fac mai mult de o ora pana la serviciu, cei mai nemultumiti din cauza timpului prea lung petrecut in trafic fiind cei care folosesc transportul in comun de suprafata.

Chestionati cu privire la spatiile pietonale, aproape toti participantii la studiu au afirmat ca doresc astfel de spatii in zona centrala a Capitalei.

Centrul Vechi si parcurile par a fi locurile cel mai frecventate in timpul liber de bucuresteni, acestia apreciind ca cele mai reprezentative zone ale Capitalei sunt Piata Universitatii, Centrul Vechi si Piata Unirii.

Foto: Intact Images

VIDEO! Incendii devastatoare in Calarasi si Brasov: 80 de hectare distruse... Afla cat va costa recensamantul populatiei si locuintelor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x