Antena Căutare

Cercetați pentru plasare de bani falși pe piață. Trei bărbați au fost reținuți

Miercuri, 6 februarie, trei bărbați au fost reținuți pentru introducerea a 10.000 de euro contrafăcuți, pe care i-ar fi plasat pe raza județelor Satu Mare și Maramureș, prin cumpărarea de electronice de pe un site online, pe care ulterior le-au vândut.

Cercetați pentru plasare de bani falși pe piață. Trei bărbați au fost reținuți
Bani falși | Poliția Română

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Satu Mare și Maramureș au pus în executare 4 mandate de aducere și au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza județului Maramureș, într-un dosar ce vizează o grupare specializată în plasarea de monedă falsă.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 5 telefoane mobile.

Din cercetări a reieșit faptul că persoanele vizate ar fi introdus în România, din Italia, în august 2019, 10.000 de euro contrafăcuți, pe care i-ar fi plasat pe raza județelor Satu Mare și Maramureș, prin achiziționarea de device-uri de pe un site online și pe care ulterior le-ar fi revândut.

În urma audierilor, au fost reținute pentru 24 de ore trei persoane, în vârstă de 28, 29, respectiv 43 de ani, toți din municipiul Baia-Mare.

S-a antrenat în podul casei, în Bistrița, și a ajuns campion la skanderbeg! La 18 ani, Tibi nu s-a lăsat doborât de lips... Aproximativ 130 de kilograme de tutun, confiscate în urma unor percheziţii făcute de poliţiştii din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x