Antena Căutare

Cinci poliţişti locali din Timişoara, izolaţi la domiciliu, după ce au făcut parte din patrule mixte cu un poliţist al IPJ Timiş, confirmat cu coronavirus

Cinci poliţişti locali din Timişoara au fost izolaţi la domiciliu, după ce au făcut parte din patrule mixte cu un poliţist al IPJ Timiş, confirmat cu coronavirus. Sediul Poliţiei Locale a fost dezinfectat.

"Ca urmare a depistării ca pozitiv cu COVID-19 a unui poliţist de la Secţia 5 Poliţie Timişoara, cinci poliţişti locali care au patrulat în ultimele zile în patrulă mixtă cu acesta au fost plasaţi în izolare la domiciliu, fiind înştiinţată şi Direcţia de Sănătate Publică Timiş despre această situaţie. Aceştia urmează să fie testaţi pentru a se stabili dacă au contactat la rândul lor virusul", a anunţat, luni, Poliţia Locală Timişoara, printr-un comunicat de presă.

Sursa citată a menţionat că sediul Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara a fost dezinfectat pentru a limita răspândirea viruzului şi îmbolnăvirea altor angajaţi.

Sursa : news.ro

Monica Anisie, detalii despre examenul de bacalaureat: "Am eliminat din materie, începem cu probele scrise"... Neamţ: Un adăpost de animale s-a prăbuşit peste un bărbat şi 20 de vite/ Pompierii au fost chemaţi să intervină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x