Antena Căutare

Noi dezvăluiri despre cazul Caracal! Cine a semnat de fapt amenda primită de mama Luizei Melencu

Amenda primită de Monica Melencu, mama Luizei Melencu, n-a sfost semnată de Felix Bănilă, fostul procuror-șef al DIICOT, ci de..  Oana Schmidt-Hăineală, procuror-şef adjunct DIICOT.

Amenda primită de Monica Melencu, mama Luizei Melencu, n-a sfost semnată de Felix Bănilă, fostul procuror-șef al DIICOT, ci de.. Oana Schmidt-Hăineală, procuror-şef adjunct DIICOT.

Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, în direct, la Antena 3, care a prezentat un document care a arătat că amenda primită de mama Luizei Melencu nu a fost semnată de Felix Bănilă, ci de Oana Schmidt-Hăineală, procuror-şef adjunct DIICOT.

Citește și: Caracal: Menajera lui Gheorghe Dincă aruncă totul în aer! „Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez și...”

Reamintim că procurorul – șef al DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat miercuri într-un comunciat oficial că și-a depus ”demisia de onoare din funcția de procuror șef”, după ce președintele Klaus Iohannis i-a cerut luni public demisia pentru modul în care a gestionat cazul Caracal.

Citește și: Caracal: Halucinant! S-a aflat cine este Gheorghe Dincă, de fapt: „Toată lumea știe! Acum zece ani...”

Cu puţin înainte să îşi anunţe demisia din funcţia de procuror-şef al DIICOT, Felix Bănilă a trimis la Consiliul Superior al Magistraturii o cerere de încetare a delegării Oanei Schmidt-Hăineală în funcţia de procuror-şef adjunct al DIICOT.

Trupul lui Auraș zace de trei saptamani pe fundul lacului Siriu. Mama tânărului nu-și poate reveni din șoc... UPDATE - O femeie şi un bărbat au decedat, iar alte două persoane au fost rănite, în urma unui accident produs DN 66 Ha...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x