Antena Căutare

Cine era adolescenta de 15 ani de la Vaslui care a murit de meningită! Și-a pierdut viața la scurt timp după ce a fugit de acasă

Adolescenta de 15 ani care s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu meningită fusese găsită de polițiști în subsolul unui bloc din municipiul Vaslui și dusă într-un centru pentru copiii străzii. 

Adolescenta de 15 ani care s-a stins din viață după ce a fost diagnosticată cu meningită fusese găsită de polițiști în subsolul unui bloc din municipiul Vaslui și dusă într-un centru pentru copiii străzii.

Fata de 15 ani s-a stins din viață marți, la scurt timp după ce a intrat în comă, însă mama ei nu știa nimic despre starea acesteia, ea spunând că tânăra dispăruse de acasă cu zece zile înainte și, mai mult de atât, era un copil problemă.

Potrivit Libertatea, femeia și-a prezentat fiica precum un copil problemă, care chiar o bătea. Ba mai mult, cu puțin timp înainte ca adolescenta să moară, ea spunea că nu va ajunge la spital, pentru că nu are bani.

”Eu să mă duc la spital? Nu am bani nici de o pâine. Până nu iau ajutorul săptămâna asta, nu am niciun leu. Ce pot eu să-i fac? Să mă duc să-i dau eu sănătate? Dacă ea nu este în stare să stea liniștită lângă mine acasă… Nu! Nu am cum să mă duc și nu am bani. Nimeni nu îmi dă un leu de o pâine”, a spus Angela Chiriac, mama fetei.

De asemenea, ea a precizat că tânăra abandonase școala și a mărturisit că aceasta ar fi contractat boala în urma escapadelor nenumărate pe care le-a avut.

”Păi dacă doarme iarna cu golanii prin subsoluri, pe unde poate! Nici nu pot să-mi dau seama ce-i cu ea. Nu are acasă unde să stea? Noi o tragem la bine și ea face numai rău! Parcă-i băgat ceva în dânsa. Umblă cu toți țiganii și toți boschetarii. Mă face de tot râsul. Nu mai pot”, a mai precizat femeia potrivit sursei citate.

Adolescenta din Vaslui, care fusese internată cu meningită la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, a murit, marţi după-amiază. Ea se afla în comă, în stare extrem de gravă. Acesta este al doilea caz de deces din cauza meningitei din România, în decurs de doar o săptămână. O altă adolescentă este internată în spital, la Botoșani, având același diagnostic, dar starea ei este stabilă.

Paște 2019. Când este adusă Lumina Sfântă în România. Semnificația acestei tradiții... Papa Francisc în România. Cine sunt martirii morți în închisorile comuniste pe care Papa îi va beatifica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x