Antena Căutare

Cine este bărbatul care a legat un câine de mașină și l-a târât! Cum și-a explicat gestul

Imaginile în care apare un cățel care este târât de mașina unui bărbat din comuna Vlădești, județul Argeș, au făcut înconjurul internetului astăzi, iar acum s-a aflat și identitatea acestuia.

Imaginile în care apare un cățel care este târât de mașina unui bărbat din comuna Vlădești, județul Argeș, au făcut înconjurul internetului astăzi, iar acum s-a aflat și identitatea acestuia.

Mai exact, bărbatul care ar fi târât animalul este viceprimarul din comuna Vlădești, iar funcţionarul public a recunoscut în faţa primarului că el se afla la volan. A explicat, însă, că intenția lui n-ar fi fost să chinuie animalul care nu reuşea să ţina pasul cu maşina, ci, din contră, să facă o faptă bună.

Video. Un câine este legat de mașină și târât de stăpân pentru a-l pedepsi. Imagini suprinse într-o localitate din Argeș!

Incidentul a avut loc miercuri, 13 martie, când mașina viceprimarului Șerban Leonard Iustinian a fost filmată în timp ce circula cu avariile pornite, trăgând un câine alb legat cu o sfoară.

„Am vorbit de dimineaţă cu viceprimarul, l-am întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a spus că a văzut câinele pe drum, l-a recunoscut, că e câinele unui cunoscut, şi a vrut să-l ia, să i-l ducă acasă. Câinele a vrut să-l muşte şi, na, a găsit el modalitatea asta să-l tragă, prin care l-a legat de tabla de la maşină, sau de ce l-a legat, şi i l-a dus omului acasă. Gestul lui omenesc pe care a vrut să-l facă s-a transformat în cu totul altceva. Fapta este făcută bună, modalitata de îndeplinire a acelei fapte lasă de dorit. Câinele trăieşte, e la proprietar, nu mai lasă pe nimeni să-l vadă. E problema lor...”, spune primarul Hristu Cristian Dică, potrivit Adevărul.ro.

Un bărbat din Iași s-a jefuit singur și apoi a chemat Poliția! Continuarea întrece orice imaginație... Cutremur în Biserica Ortodoxă Română! Trei preoţi din Vaslui au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu executare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x