Antena Căutare

Cine este bărbatul care a reușit să fenteze sistemul după ce a stat 26 de ani în concediu medical și apoi a ieșit la pensie

Carlo Cani a reușit să fenteze sistemul și să stea 26 de ani în concediu medical. De-a lungul anilor a ”suferit” de multe afecțiuni și, obosit de la atâta timp liber, a decis să iasă la pensie.

colaj de imagini cu bani si un barbat care sta pe o banca Galerie
Carlo Cani a reușit să fenteze sistemul și să stea 26 de ani în concediu medical. De-a lungul anilor a ”suferit” de multe afecțiuni și, obosit de la atâta timp liber, a decis să iasă la pensie. | Shutterstock.com

Italianul Carlo Cani este mândru de isprava sa și povestește cu lux de amănunte cum a avut viața la care mulți doar visează.

La vârsta de 60 de ani, Carlo Cani a ieșit la pensie fără să lucreze nici măcar o zi la locul de muncă de la care a fost absent din cauza problemelor de sănătate pe care le-a inventat de-a lungul timpului.

Citește și: Vești bune pentru angajați! Când vor avea parte de o minivacanță de trei zile în 2022

Cum a reușit Carlo Cani să fenteze sistemul și să primească pensie întreagă

În 1980, Carlo s-a angajat la compania minieră din Sardinia. Nu i-a plăcut, așa că a decis să găsească o soluție pentru a nu munci. Așa că timp de 26 de ani, cu ajutorul medicilor, a stat în concediu medical.

În cele aproape trei decenii, italianul a avut tot felul de probleme de sănătate: afecțiuni ale ochilor, amnezie, hemoroizi, claustrofobie, infecții. Astfel, a stat acasă și a ascultat jazz, după cum chiar el a recunoscut.

Citește și: O nouă metodă de fraudă prin intermediul rețelelor de socializare. Ce se întâmplă dacă deschizi mesajul „Vă rugăm să...”

„Am inventat totul – amnezie, dureri, hemoroizi, mă clătinam ca și cum aș fi fost beat. M-am lovit cu degetul mare de un perete și, evident, nu poți lucra cu degetul mare umflat.

Alteori îmi frecam ochii cu praf de cărbune. Pur și simplu nu-mi plăcea munca – să fiu miner nu era o meserie pentru mine.”, a declarat Carlo Cani conform Daily Mail.

În ciuda acestui lucru, Carlo Cani beneficiază și de pensie întreagă, lucru care a creat o mulțime de nemulțumiri.

“Am ajuns la vârsta pensionării fără să muncesc cine știe ce. Am urât să muncesc în subteran. Din prima clipă am înțeles că viața printre cărbuni nu este pentru mine.

Așa că am inventat tot ce mi-a venit în minte, mă loveam intenționat la deget pentru că nu puteam să lucrez cu el umflat. Cu alte ocazii îmi frecam ochii cu praf de cărbune. Pur și simplu nu-mi plăcea să muncesc, mai ales nu în mină”, a spus, cu sinceritate, Carlo Cani.

Citește și: Orașul din România unde a fost semnalată prezența unui leu pe străzi. Alerta emisă de autorități: „Rămâneți în locuințe”

(P) De ce să folosiți un tractor de tuns iarba în grădină?... O nouă metodă de fraudă prin intermediul rețelelor de socializare. Ce se întâmplă dacă deschizi mesajul „Vă rugăm să...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x