Antena Căutare

Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”

Bărbatul care a pierdut zeci de mii de euro, la începutul lunii mai, într-un supermarket din Timișoara, a fost identificat. El a reușit, de asemenea, să dovedească că este posesorul banilor. 

Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket. Surse din poliție: ”E un om foarte influent!”
Cine este bărbatul care și-a pierdut 30.000 de euro într-un supermarket: ”E un om foarte influent!”

Bărbatul care a pierdut 30.000 de euro la începutul lunii mai, într-un supermarket, a fost identificat după o anchetă ce a durat mai bine de două săptămâni.

Deși a putut să dovedească faptul că este posesorul banilor, el având o chitanță care arăta că în ziua în care i-a pierdut îi scosese de la bancă, el nu și-a recuperat suma, întrucât procedurile sunt destul de anevoioase.

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul este din judeţul Timiş şi a cerut insistent că identitatea să nu îi fie dezvăluită, fiind o persoană foarte cunoscută în Timişoara. „E o persoană onorabilă”, a declarat o sursă din Poliţie, potrivit Adevărul.

Cum a reușit un bărbat ”performanța” de a provoca două accidente, în doar trei ore. Ce i-au găsit polițiștii în sânge

Plicul cu 30.000 de euro a fost pierdut la un magazine Kaufland din Timişoara în seara zilei de 7 mai. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se poate vedea cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre case. După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic.

Mamă și fiică, lovite cu sălbăticie, în plină stradă! Martorii, detalii șocante despre incident. De la ce ar fi început ... Cum se manifesta coronavirusul la o vârstă înaintată? Cazul unei femei de 111 ani care a supraviețuit virusului este exe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x