Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

El este bărbatul care și-a ucis fosta iubită în Cluj. Tânărul de 28 de ani a mai avut probleme cu legea

O crimă pasională a avut loc în Cluj, unde un bărbat de doar 28 de ani și-a ucis fosta iubită pentru că s-a despărțit de el. 

El este bărbatul care și-a ucis fosta iubită în Cluj. Tânărul de 28 de ani a mai avut probleme cu legea

ziardesuceava.ro/

Potrivit presei locale, principalul suspect în cazul crimei care a cutremurat o țară întreagă este Muhamed Iman Mustafa, un tânăr de 28 de ani, care a mai avut probleme cu legea.

Acesta a fost judecat în 2018 pentru că și-a bătut o fostă iubită. Atunci, el a intrat cu forța în casa tinerei, a lovit-o și i-a spart telefonul pentru că a vrut să se despartă de el, potrivit ziardesuceava.ro.

O adolescentă de 16 ani a fost batjocorită de un grup de 30 de bărbați, în Israel! Premierul: „Este o crimă împotriva umanităţii”

În urma acestui incident, tânărul a fost pedepsit cu o amendă penală. De asemenea, potrivit sentinței dată de judecători la începutul anului 2019, acestuia i-a fost interzis să mai folosească arme albe.

Cum s-a petrecut crima

Din păcate, însă, acesta n-a mai ținut cont de această regulă. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, el a luat un cuţit cu care şi-a înjunghiat mortal noua iubită. Este vorba despre o tânără de 30 de ani, originară din Suceava, care era asistentă medicală în Cluj.

Fost șef de la crimă organizată, săltat de DIICOT pentru șantaj și lipsire de libertate

Muhamed Iman Mustaf ar fi comis fapta din gelozie, într-o staţie de autobuz din Cluj.

Cei doi locuiau în Cluj, iar tânăra a venit în weekend la Suceava ca să-şi viziteze părinţii. Când s-a întors acasă, iubitul său a aşteptat-o în staţia de autobuz şi a înjunghiat-o. După ce a comis fapta, bărbatul a fugit la mama lui, care locuieşte într-un sat din comuna Udeşti a judeţului Suceava, unde a fost găsit de poliţişti.

Recomandari