Antena Căutare

Ultimele imagini cu Luiza Melencu! Cine este femeia în roșu filmată în ziua răpirii, alături de adolescenta de 19 ani din Caracal

Cazul Caracal este departe de a fi rezolvat, iar familia Luizei Melencu, tânăra dispărută de acasă la începutul lunii aprilie, a oferit noi informații. Este vorba despre femeia în roșu care apare pe filmarea în care a fost surprinsă Luiza.

Cazul Caracal este departe de a fi rezolvat, iar familia Luizei Melencu, tânăra dispărută de acasă la începutul lunii aprilie, a oferit noi informații. Este vorba despre femeia în roșu care apare pe filmarea în care a fost surprinsă Luiza.

Familia Luizei Melencu a primit acasă o scrisoare, în care se aduce în discuție ”femeia în roșu”, cea care apare pe filmarea din ziua în care Luiza a urcat în mașina lui Dincă.

”Daţi-mi voie să vă zic din sursă sigură că această doamnă are o fată”, sunt cuvintele scrise la începutul scrisorii.

“Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu ştiu ce să mai cred. E ceva… nu ştim ce să mai credem, după cine să ne mai luăm. Noi avem impresia că toate sunt false. În primul rând, azi e data de 14, astăzi Luiza face şase luni de când a plecat. Un răspuns concret nu avem. Toate autorităţile merg pe o singură pistă, asta e cel mai dureros. Părerea mea este că Luiza nu este moarte. Pe altă pistă nu se merge… O să se muşamalizeze cât de curând, părerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu la Antena 3

Dosarul privind modul în care INML a făcut expertiza ADN în cazul Alexandrei a ajuns la DIICOT

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anunţat, marţi, că va trimite DIICOT dosarul privind modul în care INML a făcut expertiza ADN în cazul Alexandrei Măceșanu și a oaselor găsite la liziera pădurii.

"Am fost informaţi în această dimineaţă că dosarul va fi declinat la DIICOT, întrucât s-a început urmărirea penală in rem pentru favorizarea infractorului şi prin urmare se conexează la dosarul de bază", a declarat Licu la sediul CSM, potrivit Agerpres.

Amintim că medici de la INML au fost audiaţi, luni, la sediul IGPR, în dosarul de la Caracal.

A fost cutremur în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a produs... Colegele Luizei Melencu vor fi audiate! Bunicul fetei, revoltat de decizia procurorilor: ”Ce ar putea să spună după șase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x