Antena Căutare

Cine este fosta soție a lui Andrei, băiatul de 27 de ani care s-a sinucis în ziua în care s-a pronunțat divorțul

Andrei Pintican, un tânăr în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis intrând cu mașina într-o pasarelă, în Brăila, la doar câteva ore după ce a divorțat de femeia cu care se căsătorise în urmă cu un an și jumătate. 

Andrei Pintican, un tânăr în vârstă de 27 de ani, s-a sinucis intrând cu mașina într-o pasarelă, în Bistrița, la doar câteva ore după ce a divorțat de femeia cu care se căsătorise în urmă cu un an și jumătate.

În ciuda faptului că pe rețelele de socializare Andrei și Iustina, o învățătoare, pozau în cuplul perfect, cei doi nu se înțelegeau atât de bine.

Cine este fosta soție a lui Andrei, băiatul de 27 de ani care s-a sinucis în ziua în care s-a pronunțat divorțul

„Ne cunoşteam bine, venea mereu în Londra, la hotelul la care eu sunt manager. Ştiam că nu are o căsnicie fericită, avea probleme în căsnicie. Ştiam şi că va divorţa, pentru că ţineam mereu legătura cu el. Era foarte schimbat în ultimul timp”, a declarat Leontina A., o apropiată de-ale lui Andrei, pentru spynews.ro.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul a fost aruncat în afara autoturismului, fiind găsit de pompieri la doi metri de mașină, pe carosabil. Tânărul a decis să-și pună capăt zilelor în ziua în care s-a pronunțat oficial divorțul de femeia cu care se căsătorise în urma cu un an și jumătate. El lucra ca și lucra ca inginer șef la un service auto, potrivit bistrițeanul.ro

Indemnizație de hrană bugetari 2019. Ce se întâmplă cu indemnizația de hrană pentru bugetari în 2019... S-a aflat care este cea mai religioasă țară din Europa! Peste jumătate dintre locuitori sunt siguri că ”Dumnezeu există”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x