Antena Căutare

Cine este mama care și-a pierdut cei patru copii în apele învolburate din Sângeru! Roxana are 22 de ani și a povestit cum s-a petrecut tragedia

Mama care și-a pierdut cei patru copii în mijlocul viiturii, în Prahova, are doar 22 de ani și trece prin momente dramatice. 

Mama care și-a pierdut cei patru copii în mijlocul viiturii, în Prahova, are doar 22 de ani și trece prin momente dramatice.

Femeia a mărturisit că în momentul în care casa a fost luată de viituri se afla, împreună cu cei patru copii, pe o saltea.

Citește și: UPDATE: Unul dintre cei patru copii luați de viitură, declarat mort! Medicii n-au mai putut face nimic pentru fetița de trei ani

”I-am ţinut până am trecut podul… Aşa au căzut doi copii în apă, nu i-am mai găsit. Ceilalți doi au rămas cu mine, pe saltea. Și cea mică, de 9 luni, la mine în braţe a murit. Erau valurile mari”, a mărturisit Roxana, potrivit Antena3.

Tragedia s-a petrecut vineri seară, iar femeia a fost salvată în ultima clipă de un vecin. Primarul localității Sângeru, Gheroghe Radu, a declarat atunci că locuința familiei a fost luată cu totul, pe sol rămânând doar fundația. În urma acestui incident, familia a primit o locuință modulară.

Citește și: Avertizare meteo cu efect imediat! S-a emis cod portocaliu de inundații, în cinci județe din țară

”A ajuns locuinţa modulară. Am montat-o. Este tot în zona unde se afla casa luată de viitură, dar mai sus. Acea casă era construită de ei, din BCA, era relativ nouă. Mama este încă în spital, tatăl este cu vecinii, cu neamurile. Am vorbit la biserică şi vor cumpăra ei sicriu pentru cei mici. Sunt amărâţi, erau la venitul minim garantat”, a declarat primarul Gheorghe Radu, potrivit Mediafax.

O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 9 luni şi 6 ani, din localitatea Sângeru, au fost luați vineri seara de viitură. Femeia a fost salvată, însă cei patru minori au fost daţi dispăruţi.Trei copii au fost găsiţi decedați, iar al patrulea este dat în continuare dispărut.

Ion Iliescu, în continuare în spital! Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului președinte... Bacalaureat 2019. Proba la limba maternă. Ce subiecte pică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x