Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Gheorghe Dincă, surpriză de proporții în fața judecătorului! Cine este noul avocat al presupusului criminal din Caracal

Mandatul de arestare emis pe numele lui Gheorghe Dincă a fost prelungit, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Olt, hotărând ca presupusul criminal din Caracal să rămână în arest până la data de 24 septembrie. 

Mandatul de arestare emis pe numele lui Gheorghe Dincă a fost prelungit, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Olt hotărând ca presupusul criminal din Caracal să rămână în arest până la data de 24 septembrie.

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit, miercuri, mandatul de arestare iniţial emis pe numele lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că ar fi răpit, sechestrat, ucis şi apoi ininerat trupurile Alexandrei Măceşanu şi al Luizei Melencu. Suspectul nu a contestat măsura.

În fața judecătorului, Gheorghe Dincă a fost reprezentat de un nou avocat din oficiu, al cincilea, desemnat de Baroul Olt. Este vorba de Cristina Firică, avocat din Caracal.

De la Tribunalul Olt, suspectul a fost dus din nou la locuinţa sa din Caracal unde anchetatorii continuă cercetarea la faţa locului.