Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cine este românca arestată în Austria după ce și-ar fi ucis soțul! Cei doi s-au căsătorit anul trecut și radiau de fericire la nuntă

Cazul Petronelei Mariana, o româncă în vârstă de 30 de ani, care a fost arestată în Austria după ce a fost acuzată că și-a ucis soțul, a scandalizat o țară întreagă. 

Cazul Petronelei Mariana, o româncă în vârstă de 30 de ani, care a fost arestată în Austria după ce a fost acuzată că și-a ucis soțul, a scandalizat o țară întreagă.

Petronela Mariana, în vârstă de 30 de ani și soțul ei, patronul celebrului restaurant "Lisa Alm", din staţiunea Flahau, Austria, s-au căsătorit anul trecut, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

O româncă, arestată în Austria, după ce și-ar fi ucis soțul! Bărbatul, găsit înjunghiat în restaurantul pe care-l deținea

În ciuda faptului că diferența de vârstă dintre cei doi soți era de 27 de ani, în videoclipul de la nuntă, cei doi păreau extrem de fericiți și zâmbitori.

În urmă cu o săptămână, patronul austriac a fost găsit mort, cu un cuţit de bucătărie înfipt în piept, iar principalul suspect este chiar tânăra lui soţie, românca Petronela. La început, anchetatorii au crezut că este vorba despre o sinucidere, medicul legist a exclus această variantă.

Procurorii şi-au îndreptat atenţia către româncă, mai ales că martori au spus că cei doi avuseseră un scandal nu cu mult timp înainte ca austriacul să fie găsit fără suflare. Românca a recunoscut, imediat, că s-a certat cu soţul ei, şi, din întâmplare, avea în mână un cuţit, pentru că tocmai pregătise o gustare.

Anchetatorii nu cred nimic din explicaţiile româncei, ci spun că femeia, fostă chelneriţă, a comis crima cu sânge rece. De aceea, ea a fost arestată preventiv şi transferată la închisoarea din Salzburg.

Recomandari