Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cine este soția lui Emi Pian, interlopul ucis în București. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii 

Emi Pian, celebrul interlop ucis luni seară, în urma unui joc de barbut, a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii. 

Cine este soția lui Emi Pian, intelopul ucis azi-noapte, în București. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii

Emi Pian a fost ucis luni seară, pe o stradă din Giulești, unde mai mulți bărbați ai unor clanuri interlope s-au adunat să joace barbut. La un moment dat, însă, lucrurile au degenerat, iar cele două clanuri s-au luat la bătaie. În urma scandalului, Emi Pian a fost înjunghiat, iar medicii n-au putut să-l mai salveze.

Cine este soția lui Emi Pian, interlopul ucis în București. Bărbatul a lăsat în urmă doi copii 

În urma lui rămân, însă, o soție îndurerată, care îi dăruise doi copii. Cei doi erau căsătoriți din anul 2015, când au organizat o petrecere pe cinste în Capitală, la care au participat peste 600 de persoane, între care membri importanți ai clanurilor interlope din toată țara.

Emi Pian, în agonie pe targa medicilor! Ultimele imagini cu interlopul ucis azi-noapte, în București. Detalii incredibile despre scandalul ce a dus la crimă

Evident, mireasa a strălucit într-o rochie de prințesă, decorată cu pietre prețioase, iar de la petrecere n-au lipsit artiști celebri, precum Nicolae Guță, Adrian Minune și Sorinel Puștiu.

De asemenea, printre invitați s-a aflat și Florin Salam, cel care este nașul de botez al lui Dani, fiul lui Emi Pian.

Unul dintre cei mai temuți interlopi, executat în plină stradă! A fost război între clanuri, pe străzile din București

Emi Pian a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori

Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a murit noaptea trecută în urma unui scandal uriaș. Interlopul a fost executat de un rival pe o stradă din București.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a anunțat Poliţia Capitalei.

Din primele informații, scandalul uriaș ar fi început în timpul unei partide de barbut. Emi Pian juca alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucător a izbucnit un conflict.

În vârstă de 39 de ani, liderul clanului Duduianu ar fi fost înjunghiat și a fost transportat în stare gravă la spital. Un alt bărbat, rănit și el, a ajuns, de asemenea, la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, Emi Pian a murit, potrivit Antena 3.

Recomandari