Antena Căutare

Cine este tânăra de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului. Fata ar fi contractat virusul de la frații ei întorși din Anglia ca să-și înmormânteze mama

Nu mai puțin de 40 de persoane au fost ucise de coronavirus în România, iar cea mai tânără victimă are 27 de ani. Este vorba despre o femeie din județul Botoșani, care ar fi contractat virusul de la frați de-ai ei, care s-au întors de curând din Marea Britanie. 

Cine este tânăra de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului. Fata ar fi contractat virusul de la frații ei întorși din Anglia ca să-și înmormânteze mama
Cine este tânăra de 27 de ani care a murit din cauza coronavirusului

Tânăra în vârstă de 27 de ani este din localitatea Cândești, județul Botoșani, iar primarul localității a dezvăluit că ea suferea de mulți ani de diabet zaharat de tip 1. Ba mai mult, edilul este de părere că aceasta ar fi contractat virusul de la fraţi de-ai săi care s-au întors din Marea Britanie pentru a participa la funeraliile mamei.

Alte două decese cauzate de coronavirus în România. Una dintre victime, o tânără de 27 de ani, bolnavă de diabet

„Provine dintr-o familie foarte necăjită. Era necăsătorită. Era bolnavă de mică şi mai avea un frate care trăieşte în cărucior, împreună cu care locuia în aceeaşi casă”, a declarat primarul.

Tânăra de 27 ani a ajuns sâmbăta trecută la Spitalul Municipal Dorohoi în comă diabetică. De acolo a fost preluată de un echipaj SMURD, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati. Ulterior, ea a fost transferată între mai multe secţii ale spitalului, iar la final a ajuns pe Secţia de Terapie Intensivă.

Inconștiență uriașă! Mai mulţi tineri din Teleorman au transmis, live, pe Facebook, în timp ce erau la grătar în pădure: ”Ieșiți din case, nu există coronavirus!”

Femeii i-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19 pe 22 martie, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi. Rezultatul testării din data de 23 martie a fost pozitiv. Ea a murit duminică la Spitalul Boli Infecţioase Iaşi.

Alexandru Rafila, un nou avertisment pentru români: ”Cel mai probabil luni vom depăşi 2.000 de cazuri, întrăm în scenari... Alexandru Rafila: Nu are niciun fel de rost să încercăm să ne testăm cu orice preţ, pentru că beneficiile unei astfel de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x