Antena Căutare

Cine este tânăra de 29 de ani moartă în blocul de la Timișoara, după deratizare. Crina era ”o femeie a durerii, obișnuită cu suferința”

Femeia moartă în urma deratizării ce a fost făcută cu o substanță cumpărată de pe piața neagră este Crina Boța, o tânără de 29 de ani, care ani de zile a trăit pe străzi. 

Cine este tânăra de 29 de ani moartă în blocul de la Timișoara, după deratizare. Crina era ”o femeie a durerii, obișnuită cu suferința”
Crina Boța este femeia care a murit alături de fiul ei de trei ani, după deratizare

Crina Boța și copilul ei de doar trei ani au murit în urma deratizării care ar fi fost făcută ilegal. Alături de ei a murit și un bebeluș de zece zile, care locuia pe același palier.

Crina Boța era ”o femeie a durerii, obișnuită cu suferința”, potrivit descrierii făcute de un prieten, într-un mesaj pe Facebook. Ea a trăit ani de zile pe străzi, dar fusese salvată de soțul ei, care acum se află internat în spital.

Stare de urgență în Timișoara! Cel puțin trei morți după o acțiune de dezinsecție în bloc: Un bebeluș de zece zile, printre victime

Bărbatul a prezentat aceleași simptome ca și femeia, însă a ajuns mai repede pe mâinile medicilor.

”Simptome de vomă, dureri de stomac, transpiraţii, poftă de mâncare nu aveam. Se simțeau foarte rău (n.r. copiii și soția). Stare de vomă, transpirau. Panică, nu ştiam ce se întâmplă. Era ceva toxic, dar fără miros.”, a declarat Marius Condeescu, tatăl copilului.

În cazul bebeluşului de 9 zile, substanţa toxică şi-a făcut efectul în doar câteva ore. Copilul a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai putut fi salvat.

Raed Arafat, despre tragedia de la Timișoara: „Dispecerii nu pot să coreleze apelurile”

Procurorii spun că firma a folosit, în procesul de deratizare, o otravă contra şobolanilor, extrem de periculoasă şi interzisă pentru astfel de operaţiuni. Delicia gastoxin se numeşte şi are în compoziţie fosfură de aluminiu, care emană un gaz toxic. Odată inhalat şi în contact cu umiditatea din plămâni, gazul are efecte letale. Practic, toate organele intră în colaps.

Fetița uitată în spital de familie, lecție emoţionantă de viață: "S-a trezit și avea patul plin de jucării. A zis c... Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost arestat. Acesta este acuzat că a aucis trei oameni cu substanțe extre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x