Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Răsturnare de situație totală, în cazul lui Emi Pian! Cine ar fi adevăratul asasin al interlopului. „El l-a înjunghiat, nu Ciprian Napy. I se spune Piticu”

Răsturnare de situație bombă, în cazul asasinării lui Emi Pian! A ieșit la iveală faptul că Ciprian Napynu este, de fapt, asasinul interlopului.

Cine este adevăratul asasin al interlopului Emi Pian. „El l-a înjunghiat, nu Ciprian Napy. I se spune Piticu”

Deși primele informații îl dădeau pe Ciprian Napy din clanul Rinu ca fiind vinovat de moartea rivalului său, s-a constat ulterior că, de fapt, cel care l-a înjunghiat pe Emi Pian în artera femurală a fost Richard Emanuel Gheorghe, zis Piticu.

Întreaga presă a preluat informația eronat și l-a numit pe tânărul de 26 de ani, Ciprian Napy, doar că Ciprian Napy este cu totul și cu totul altă persoană.

Cine l-a omorât, de fapt, pe Emi Pian

În realitate, Richard era bodyguardul lui Ciprian Napy, liderul clanului Rinu și făcea și el parte din această grupare, însă era plătit ca să-și păzească șeful, au dezvăluit surse pentru Antena3.ro.

Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, arestați preventiv pentru 30 de zile. Parchetul Capitalei: „I-au provocat leziuni la nivelul capului, feței, brațelor”

Mai mult decât atât, tânărul era de profesie pugilist și chiar a făcut parte din lotul de juniori al României.

Fratele lui Emi Pian, noi dezvăluiri despre crimă! De unde a pornit scandalul, de fapt. „I s-a promis! El nu a avut cuțit la el”

Richard Emanuel Gheorghe susține că uciderea lui Emi Pian a fost în legitimă apărare, întrucât liderul clanului Duduienilor a vrut să-l omoare și că este recunoscător că a scăpat cu viață din această răfuială.

„Sunt în stare să vă împușc ca pe iepuri, pentru el!”. Emi Pian a fost amenințat cu moartea, cu șase luni înainte de crimă! Cum a înfuriat un alt interlop

Emi Pian și ucigașul său s-ar fi încăierat în noaptea de marți spre miercuri după ce ambele grupări împrumutaseră același jucător de barbut și ambele voiau să obțină bani cu dobândă de la acesta. În timpul conflictului, Richard ar fi scos cuțitul și l-ar fi înjunghiat pe liderul clanului Duduianu chiar în artera femurală. Acesta a pierdut foarte mult sânge și deși a fost dus destul de rapid la spital, a murit la scurt timp.

La rândul său, tânărul a fost rănit în altercație și a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare. A fost dus apoi în arest preventiv, iar polițiștii se tem de un nou asasinat, mai ales că interlopii au promis răzbunare. Casele clanurilor sunt în prezent monitorizate, conform surselor Antena3.ro.

Recomandari